05 / 05 / 2024

elazığ marka şehir olacak

elazığ marka şehir olacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Zeydan Karalar Elazığ'da incelemelerde bulundu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Elazığ'da incelemeler yaptı. Başkan Zeydan Karalar, “Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde afet dolayısıyla tek yürek oldu" dedi.

Malatya ve Elazığ'da zemin etütleri en ideal noktada yapılacak!

Elazığ ve Malatya depremleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir merkezlerinde gerek Malatya gerek Elazığ'da zemin etütlerini en ideal noktada yapacağız." dedi...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Elazığ'da taşınan hastanelerin binalarının akıbeti TBMM'de!

Elazığ'da kapatılarak şehir hastanesine taşınan hastanelerin binalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Koca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

elazığ marka şehir olacak Haberi

elazığ marka şehir olacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:


Son yıllarda gerek ekonomik, gerek sosyal, gerek kültürel yönden yapüan çalışmalar ile bölgesinde öne çıkan Elazığ'ın, 2015 yılında başlattığımız 23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz. 


Ulaşımdan imara, kentsel dönüşümden bağlantı yollarına, çöpten enerji üretiminden Şorşor Deresi Islah Projesi'ne, Yeni Nazım İmar Planı'ndan üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım hizmetine uzanan birçok projemizi hayata geçirdik. ELBÜS Projesi, Harput Vadi Park Projesi ve resmi kurumların il dışına çıkartılması gibi geriye kalan birkaç projemize ilişkin çalışmalarımız ise devam ediyor. 


EBEGEM, il ekonomisinin gelişmesine katkı sağlıyor Bugüne kadar birçok uygarlığa beşiklik etmiş ve doğunun batıya açılan kapısı niteliğiyle ve 550 bin nüfusuyla bölgede önemli bir şehir...