28 / 04 / 2024

elazığ mutlu insanların şehri

elazığ mutlu insanların şehri

Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için bir araya geldi. Bu amaçla kent yöneticileri, belirledikleri hedeflerini İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Depremi fırsat bilip bakın ne yaptılar! Olanları öğrenince dudaklarınız uçuklayacak!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından deprem bölgesindeki insanlar Elazığ’a akın etti. Depremzedelerin bölgeye gelmesinin ardından yine devreye giren fırsatçılar, 800 TL olan kira fiyatlarını 4 bin TL’ye kadar çıkardı.

Karaca’da yüzde 30’a varan günün fırsat ürünlerini kaçırma! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde katma değerli ürünler geliştirerek insanların kullanımına sunan ya da hediye ederek mutlu olmalarına yardımcı olan Karaca günlük fırsatlarla cebinizi de mutlu ediyor. Karaca’da günün blender setinden yemek takımına , karıştırma kabından nevresim setine ka

Merkez Bankası dolar satın diyerek iş insanlarını aradı iddiası

Merkez Bankası’nın iş insanlarına telefon açarak ekonomide sıkışıklık olduğunu ve şirketlere dolar satmaları yönünde talepte bulundukları iddiası ekonomi çevrelerine bomba gibi düştü. Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, “Bu tablo bana işlerin düzgün gittiğini anlatmıyor.” ifadelerini

Arap iş insanlarının yatırımda gözü Türkiye'de!

Arap asıllı Türk iş insanlarından meydana gelen ve Körfez bölgesindeki Arap yatırımcılara yol gösteren ARTİAD derneği, Türkiye’deki yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla İsra Holding yöneticileri ile “Türkiye’de Yatırım Fırsatları” konulu kahvaltılı toplantıda buluştu. 

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Asmolen dolgular deprem sırasında insanların üzerine düşebilir! 

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erhan Bakırcı, tavanlarda bulunan asmolen dolguların deprem sırasında insanların üzerine düşebileceğini söyledi.

Elazığ'daki binaların hasarları az mı gösterildi?

24 Ocak'ta Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depreminden sonra hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Depremzedeler, hasar tespit çalışmalarında binalardaki hasarın az gösterildiğini iddia ediyor...

Elazığ’daki binaların hasar tespitleri askıya çıkıyor!

Elazığ Sivrice'de yaşanan 6.8'lik depremin ardından, binaların hasar durumlarına ilişkin listelerin 17 Şubat'ta muhtarlıklara asılacağı açıklandı...

elazığ mutlu insanların şehri Haberi

elazığ mutlu insanların şehri

Yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizmde yatırım atağına başlayan Elazığ, 'mutlu insanlar' için çalışma yapıyor.


Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için atağa kalkıyor. Bu amaçla hedeflerini belirleyen kent yöneticileri, yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizm sektörlerine odaklanarak belirledikleri hedeflerini, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı. 


Valilik, belediye, ticaret ve sanayi odası, Fırat Kalkınma Ajansı ve Fırat Üniversitesi koordinasyonunda oluşturulan kurultayın tanıtım toplantısında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "4 bin yıllık tarihi ve kültürüyle bugüne gelmiş olan Harput'un kadim kültürünün ekonomiye dönüşmesi için mücadele veriyoruz. Yerel yönetimler sadece yol ve kaldırım yapan anlayışta olmamalı. Şehirlerin kalkınmasını temin için ekonomisini geliştirmeli, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirmeli. Biz de bunun için çalışıyoruz" dedi. Elazığ Valisi...