28 / 07 / 2024

Elazığ nakliye ücreti

Elazığ nakliye ücreti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından tüm ülke bölgeye destek vermek amacıyla seferberlik ilan edip, şehirde fırsatçılar kendilerini gösterdi. Kiraların iki katına çıktığı bölgede, nakliye ücerleri zamlandı.

Elazığ'da hasarlı ev sahiplerinin nakliye ihtiyaçları karşılanıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde depremden etkilenenlerin ihtiyaçlarını gideriyor. Ekipler, hasarlı ev sahiplerinin nakliye ihtiyaçları karşılıyor.

Elazığ'da kiradan sonra nakliye ücretleri de 2 katına çıktı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından tüm ülke bölgeye destek vermek amacıyla seferberlik ilan edip, şehirde fırsatçılar kendilerini gösterdi. Kiraların iki katına çıktığı bölgede, nakliye ücerleri zamlandı.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Emekli Konutları!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Emekli Konutları için kura başvuru dönemi devam ediyor. Projede başvuru ücreti kapsamında 500 TL talep ediliyor.

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi!

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlıyor. Başvuru ücreti olarak 500 TL alınan projede 180 veya 240 ay taksit avantajı sunuluyor.

TOKİ Elazığ Merkez emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez'de başvuru ücreti olarak 500 TL ödeniyor. Projede 2+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Elazığ Merkez emekli başvuruları ne zaman?

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti!

Başvuruların 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle kabul edileceği TOKİ Elazığ Merkez'de 280 tane daire satışa sunuluyor. Peki Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Elazığ Merkez Emekli Konutları başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Emekli Konutları başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor. Başvuru ücreti 500 TL olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ Zafran 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 66 adet konutun satışı için başvuru süresi 14.08.2013 tarihinde sona eriyor...

TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Elazığ Zafran 2 Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 66 adet konut için başvuru süresi 14.08.2013 tarihinde sona eriyor...

Kira sertifikaları kayıt ücreti!

Her türlü varlık ve hakkın finansmanını sağlamak amacıyla varlık kiralama şirketi tarafından ihraç edilen kira sertifikaları kayıt ücreti ile ilgili detayları incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Veraset ilamı noter ücreti 2013!

Bir kimsenin vefatı sonrasında yasal mirasçıların kimler olduğunu gösteren veraset ilamı Sulh Hukuk Mahkemelerinden alınabildiği gibi, noterlerden de alınabiliyor. Veraset ilamı noter ücreti 2013 bilgileri haberimizde...

Emlakçı komisyonu ücreti!

Emlakçılar, gerçekleştirdikleri gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlemlerinden "emlakçı komisyon ücreti" alıyor. Söz konusu emlakçı komisyon ücreti hesaplamaları ve emlakçı komisyonunu kimin ödeyeceğine dair detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz..

MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi, Gülağa Kaya, Halil Çırakoğlu ve Murat Bergin tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu

Elazığ nakliye ücreti Haberi

Elazığ nakliye ücreti

24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice'de yaşanan 6,8'lik deprem sonrasında bölgede bulunan bazı binalar yıkılırken, birçok binada da hasar incelendi. Bölge Gündem'de yer alan habere göre; raporlu olan binaların kullanımı can güvenliğini tehdit ettiği nedeniyle yasaklanırken, riskli bulunan binalar yıkılıyor. Eşyaları alabilen vatandaşlar köylerine ya da şehirde buldukları evlere taşınıyor. Evlerinin taşıyanlar, şehirde bulunan bazı nakliye firmalarının taşıma fiyatlarını yükselttiğini bahsederek ve yetkililerden konu hakkında ilgilenmelerini talep etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan nakliyeci Ferhat Demirel, daha önce evin katına ve uzaklığına göre fiyatların ortalama 600 lira olduğunu, şu an ise 1800 liraya yükseldiğini söyledi. Taşıma ücretlerini ve işçi ücretlerini yükseltenlerin insaflı olmasını isteyen Demirel,  bazı nakliye firmalarının, taşıma asansörcülerinin hatta işçilerin uçuk fiyatlar istediğinden bahsetti.

Fiyatların çok uçuk olduğundan bahseden nakliyeci, "Önceden...