21 / 05 / 2024

Elazığ Revizyon ve İlave İmar Planı

Elazığ Revizyon ve İlave İmar Planı

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Vatandaşlardan gelecek taleplere ilişkin dilekçe teslimi için son başvuru tarihi 15 Aralık 2015 olarak açıklandı.

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri ve Yakın Çevresine İlişkin İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave NİP ile 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave UİP Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Tuzla Postane Mahallesi 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917, 4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin Askı İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon ve İlave UİP Değişikliği askıya çıkarıldı. 

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf 18 arsa satacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran ve Mornik'te yer alan 18 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Elazığ'da deprem konutları ve iş yeri için kuralar çekildi!

Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası depremzedeler için inşa edilen 379 konut ve 99 iş yeri için kura çekimi gerçekleşti. 

Elazığ Revizyon ve İlave İmar Planı Haberi

Elazığ Revizyon ve İlave İmar Planı

Elazığ Belediyesi, şehrin imar sorununun çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 


Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler M üdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yapılan planların plan müellifince değerlendirilmesi amacı ile vatandaşların taleplerine ilişkin dilekçelerini, 15 Aralık 2015 günü saat 17.00'ye kadar Elazığ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Servisine teslim etmeleri gerektiği bildirildi. 


Günışığı 



Haber Fırat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Elazığ Belediyesi, şehrin imar sorununun çözümü amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Her geçen gün büyüyen şehir merkezindeki sorunların çözümü için başlatılan çalışmalar doğrultusunda yapılacak Revizyon ve İlave İmar Planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yapılan planların plan müellifince değerlendirilmesi...