06 / 05 / 2024

Elazığ Rüstempaşa ev kurası sonuçları

Elazığ Rüstempaşa ev kurası sonuçları

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ'da 340 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Rüstempaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde ki hak sahipleri için inşa edilen 340 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Elazığ Rüstempaşa Mahallesi'nde ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Elazığ'da Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan depremde en fazla hasar gören mahallelerden biri olan Rüstempaşa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Mahalle sakinleri, süreç hakkında yetkililerin bilgilendirme yapmadıklarını ileri sürdü...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Elazığ'da güvenli, yaşanabilir konutlar inşa ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da meydana gelen depremde hasar alan Rüstempaşa ve Mustafapaşa mahallelerinde devam eden binaların yıkımı ile çalışmaları inceledi...

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  kura çekilişi ne zaman? TOKİ Iğdır Karaağaç 2019  başvuru şartları neler? İşte TOKİ Iğdır Karaağaç 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla​...

Dünyanın en iyi 10 ağaç ev oteli!

Yeşilliklerin arasında yer alan ağaç ev oteller, farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. İşte ağaç ev otellerinin en iyileri...

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

TOKİ Fırınlarsırtı ev fiyatları 2019!

TOKİ Fırınlarsırtı ev fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi 31 Ocak 2019 itibariyle sona eriyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Elazığ Rüstempaşa ev kurası sonuçları Haberi

Elazığ Rüstempaşa ev kurası sonuçları

Elazığ'da depremzedelerin konut kuraları çekildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Elazığ'da 24 Ocak 2020 yılında yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için Abdullahpaşa ve Rüstempaşa mahallelerinde yaptırılan 340 dairenin kura çekimi yapıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden sonra evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeler için çalışmalar devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Rüstempaşa Mahallesi 1. etapta 312 konut, Abdullahpaşa Mahallesi 4. etapta ise 28 konutun kurası İl Özel İdaresi'nde yapılan törende gerçekleşti.


Düzenlenen programda konuşan Vali Ömer Toraman,  hak sahiplerinin bir an evvel konutlarında yaşamaları için tüm kurum ve kuruluşların seferber olduğunu söyledi.



Abdullahpaşa ve Rüstempaşa mahallelerinde inşası tamamlanan konutların kura çekilişlerinin yapıldığını belirten Toraman, konutların depremzedeler için hayırlı olmasını diledi.

Elazığ'da...