28 / 04 / 2024

elazığa ne zaman hastane yapılacak

elazığa ne zaman hastane yapılacak

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık adına yapılan yazılı açıklamada Elazığ Şehir Hastanesi'nin temelinin 19 Aralık Perşembe günü atılacağı bildirildi...

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

Asgari ücret zammı maaşa ne zaman yansıyacak? Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek?

Milyonlarca vatandaş, şimdilerde ¨Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek? Yeni asgari ücret zammı ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı ne zaman yansıyacak?¨ sorularının cevabını araştırıyor. Peki, yeni asgari ücret ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

2+1 dairelerin satışa çıkarılacağı TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Elazığ Zafran Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

Toplam 1.800 tane daire, 3 bin kişilik yurt, 2 devlet okulu, 3 kreş, 2 özel okul, 57 dükkandan oluşan proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Daire fiyatları henüz netleşmeyen TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde emekliye özel 280 tane daire satışa çıkıyor. Peki Elazığ Merkez Zafran Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez'de başvuru ücreti olarak 500 TL ödeniyor. Projede 2+1 şeklinde tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Elazığ Merkez emekli başvuruları ne zaman?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek DKY On Konutları için ön talep toplanıyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor. Peki Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

elazığa ne zaman hastane yapılacak Haberi

elazığa ne zaman hastane yapılacak

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu, Şuay Alpay ve Sermin Balık adına yapılan yazılı açıklamada, Doğukent Mahallesinde yapımı gerçekleştirilecek entegre sağlık tesisinin bin 40 yatak kapasiteli olduğu belirtildi. Burada, 495 yataklı hastanenin yanı sıra, 299 yataklı kadın doğum ve çocuk, 96 yataklı psikiyatri ve 150 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanelerinin yer alacağı kaydedildi.


Tesis sayesinde vatandaşların her türlü sağlık hizmetini yerinde alacağı dile getirilen açıklamada, şöyle denildi:


"Komşu illerden gelecek hasta ve yakınları sayesinde Elazığ'a bir canlılık kazandırılacaktır. AK Parti Hükümetinin halkımıza verdiği sözler bir bir yerine getirilmekte olup, böylece daha önce bazı çevrelerce, Elazığ'da yapılacak olan hastane projesinin iptal edildiği hatta başka bir ilimizde yapılacağı şeklindeki söylentilerin gerçekle alakasının olmadığı görülmüştür."


Açıklamada, Şehir Hastanesinin temelinin 19 Aralık'ta atılacağı...