07 / 07 / 2024

Elazığda ne kadar konut satıldı

Elazığda ne kadar konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Türkiye genelinde 2015 Eylül ayında gerçekleşen konut satış istatistiklerini açıkladı.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? Çalışanlar aman dikkat!

Geçtiğimiz iki yılda asgari ücrete iki defa zam yapıldı. Bu sene ara zam olmayacağı sık sık dile getirilirken, çalışanların artış beklentisi devam ediyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 

Emeklilere Haziran'da maaşa ek 12 bin lira yatırılıyor! Emekli promosyon 2024: TEB emekli promosyon ne kadar?

Haziran ayına girilmesiyle beraber özel bankalar da promosyonları güncelledi. Peki TEB emekli promosyon ne kadar? TEB promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Baget pırlanta kolyelerde yüzde 40 indirim! Amor Pırlanta'da baget kolyeler ne kadar?

Amor pırlanta, pırlanta baget kolyelerde yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Davetlerde kadınların tercihleri arasında ilk sırada gelen baget kolyelerin fiyatları merak ediliyor. Peki Amor Pırlanta'da pırlanta baget kolyeler ne kadar?

Kapalıçarşı'da altın fiyatları: 22, 24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın yatırımcıları ''22,24 ayar gram altın, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? 7 Mayıs altın fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Dacia Duster'da ÖTV fırsatı! Dacia Duster bu ay ne kadar? Yeni Duster fiyat!

Dacia'da bu ay 200 bin TL'ye yüzde 2,69 faiz ve 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Dacia Duster bu ay ne kadar? Yeni Duster fiyat!

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Elazığda ne kadar konut satıldı Haberi

Elazığda ne kadar konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %20,1 oranında azalarak 92 483 oldu. Konut satışlarında, Elazığ da, 2015 Eylül ayında 721 konut, Malatya'da, 2015 Eylül ayında 1 035 konut,Bingöl'de, 2015 Eylül ayında 91 konut ve Tunceli'de ise, 2015 Eylül ayında 81 konut satıldı. Konut satışlarında, İstanbul 15 994 konut satışı ile en yüksek paya (%17,3) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 9 810 konut satışı (%10,6) ile Ankara, 5 251 konut satışı (%5,7) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 11 konut ile Hakkari, 16 konut ile Şırnak ve 19 konut ile Ardahan oldu. Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %33,5 oranında azalış göstererek 28...