18 / 05 / 2024

elazığın neresinde çöp ev var

elazığın neresinde çöp ev var

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, temizlik işleri müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine belediye ekipleri Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan bir eve gitti. Evin arka bahçesinden 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöp çıkarıldığı bildirildi..

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Tamtur pırlanta yüzük almak isteyenler baksın! İnza Pırlanta fiyat listesi 28 Mart 2024!

Kadınların en çok tercih ettiği yüzükler arasında yer alan tamtur yüzüklerin fiyatları araştırılıyor. İnza Pırlanta'da tamtur yüzün ne kadar? İnza Pırlanta tamtur ve yarımtur fiyat listesi 28 Mart 2024...

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 10 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar oldu? 10 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarında seçim sonrası büyük atak görüldü. Altında rüzgar değil resmen tsunami başladı, altın fiyatların resmen kasıp kavurdu. Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira? 8 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bir yükseldi pir yükseldi! Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 16 Nisan Pazar günü altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?  Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları.

elazığın neresinde çöp ev var Haberi

elazığın neresinde çöp ev var


Belediye ekiplerince, bir evin arka bahçesinden 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöp çıkarıldığı bildirildi.


Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, temizlik işleri müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine belediye ekipleri Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan bir eve gitti. İsmi açıklanmayan, 80 yaşlarında ve akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen vatandaşın yaşadığı evin arka bahçesinde birikmiş çöpler bulundu.


Ekipler, 3 yılda biriktirildiği tahmin edilen 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöpü yaklaşık 5 saat süren çalışmayla bahçeden çıkardı. Çalışma sonrası mahalle sakinleri belediye yetkililerine teşekkür etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu tür vakaların zaman zaman farklı yerlerde görülebildiğini, önemli olanın çevre sakinlerine zarar verilmeden konunun çözüme kavuşturulması olduğunu...