15 / 05 / 2024

Elbistan Besi OSB imar planı

Elbistan Besi OSB imar planı

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, ilçeye kurulması düşünülen Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için planlanan arazinin Toprak Koruma Kurulu’ndan geçtiğini söyledi.

Kelkit'te Hayvancılık ve Besi OSB kurulacak!

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yapılan toplantı ilçe halkına umut ışığı oldu.

Ankara İvedik OSB'de Re/Max Karem Ofisi açıldı!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30 yıllık emlakçılık tecrübesi Re/Max marksıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Re/Max Karem ofisinin açılışında iş ve siyaset dünyasından d

Elbistan Besi OSB'nin imar planı değişikliğine olumlu rapor!

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, ilçeye kurulması düşünülen Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için planlanan arazinin Toprak Koruma Kurulu’ndan geçtiğini söyledi.

Elbistan OSB'de 21 firmaya arsa tahsis edildi!

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında yatırım yapmak isteyen 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. OSB'deki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yatırımların başlayacağı açıklandı.

Elbistan OSB'de 21 firmaya arsa tahsisi yapıldı!

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 57 hektarlık 1. etabında 21 firmaya arsa tahsisleri yapıldı. Müteşebbis Heyet Başkanı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun başkanlığında toplandı.

Kahramanmaraş Elbistan OSB altyapı ihalesi 20 Kasım'da!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi İçme suyu isale hattına ait altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elbistan OSB'ye 350 milyon TL'lik yatırım başvurusu!

Toplam alanı 112 hektardan oluşan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB), 57 hektarlık 1. Etabında yatırım yapmak için başvuruda bulunan 39 firmaya ait yatırım rakamları ve istihdam bilgileri açıklandı.

Elbistan Besi İhtisas OSB'nin imar planı değişikliği sürüyor!

ETSO Başkanı Paksoy, ilçeye bağlı Doğan ve Evcihüyük Mahallelerinin arasındaki bölgeye kurulması planlanan Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ayrılan 6 bin 800 dönümlük alanda imar planı değişikliği çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Elbistan OSB'nin arsa tahsisi 27 Ağustos'ta yapılacak!

Kurulum çalışmaları büyük oranda tamamlanan Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa tahsisleri için ön başvurular başladı. İlk etaptaki 27 parsel için 40 başvuru alındı.

Kahramanmaraş Elbistan OSB 1. Etap altyapı ihalesi 11 Kasım'da!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi I. etap alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek...

Denizli'de dericiler Deri İhtisas OSB'ye taşınıyor!

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın, Denizli’de Tabakhane bölgesinde faaliyet gösteren dericilerin Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (DİOSB)’ye taşınmasına yönelik yürüttüğü çalışmada iki proje sahibi, taşınma işlemlerini tamamladı...

Bandırma OSB'de yeni firmalarla istihdam 3 bine ulaşacak!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bölgeye olan yoğun talep sonucunda mevcut 52 parselin 51 tanesi tahsis edilmiş ve 2'nci etap genişleme alanı için bakanlığa başvuru yapılmadığını belirtti...

Denizli OSB, kent ihracatına 1 milyar dolarlık katkı sağlıyor!

Abdülkadir Demir: Denizli OSB, 5 milyon metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Her geçen gün genişleme çabası içinde olan OSB'miz, yıllık yaklaşık 3 milyar doları aşan kent ihracatına 1 milyar doların üzerinde katkı sağlıyo

Elbistan Besi OSB imar planı Haberi

Elbistan Besi OSB imar planı

Paksoy, Elbistan’daki hayvancılık sektörüne büyük katkı sunacağına inandıkları Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilçeye bağlı Doğan Mahallesi’nde 6 bin 200 dönüm alan ayrıldığını belirterek, “Besi İhtisas OSB, Elbistan’da hayvancılığın lokomotifi olacak” diye konuştu. 


Elbistan’a Besi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için yaklaşık 1 yıldır hummalı bir çalışma sürdürdüklerini kaydeden Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, Besi OSB’nin kurulacağı alanın Doğan Mahallesi ile Evcihüyük Mahallesi arasında kalan bölge olarak seçildiğini ifade etti. 


Paksoy, şuanda ana hedeflerinin Kızılseher Dağı’nın eteklerinde bulunan ve sulama sahası içerisinde görülen bölgeyle ilgili plan değişikliğini biran önce tamamlamak olduğunu hatırlatarak, “Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilçemizdeki hayvancılık sektörünün ülke geneline entegrasyonunu sağlamak, hâlihazırdaki küçük işletmeleri tek çatı altında toplamak için Besi İhtisas Organize Sanayi...