08 / 05 / 2024

Elbistan Hastanesi nerede

Elbistan Hastanesi nerede

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiye'nin sayılı sağlık merkezlerinden biri olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin poliklinik katlarında kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlandı.

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Elbistan Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştirdi. Akdağ, hastanenin Elbistan'a yapılan birçok önemli yatırımın en önemli halkasından biri olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kahramanmaraş'taki 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi, geçici kabulü için gün saymaya başladı. Yeni hastane binasının önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, inşaat çalışmaları tamamlanma noktasına gelen 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi ile Elbistan hükümet Konağı inşaatlarını gezerek, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nde inşaatın başladığı Ekim 204'ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi 2016 Aralık'ta tamam!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Hastanesi nerede Haberi

Elbistan Hastanesi nerede

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatında inceleme yaparak gelinen son durum hakkında yapımı üstlenen KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci’den bilgiler aldı.


İnceleme sonrasında bir değerlendirme yapan Kaymakam Akkoyun, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin sahip olduğu en önemli özelliği olan deprem izolatörlerinin yerleştirilmesiyle birlikte inşaatının daha hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.


Kaymakam Akkoyun, bu yılın sonunda kaba inşaatın bitirilmesinin hedeflendiğini kaydederek, “300 Yataklı Bölge Hastanemizin açılışı ise, 2016 yılı sonu veya 2017 yılı başlarında yapılacak” diye konuştu.


Elbistan’ın sağlık sektöründeki en büyük yatırımı olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaat çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor. Hastanenin ana temel taşlarından biri olan deprem izolatörlerinin yerleştirilmesinin ardından inşaattaki yükselme de gözle görülmeye başlandı. Şuanda poliklinik katları olan C-D-E bloklarına yoğunluk veriliyor.


2 adet kule vinç,...