15 / 05 / 2024

Elçin Sangu dekorasyon

Elçin Sangu dekorasyon

Elçin Sangu'nun dekorasyon aşamasındaki evine bir dekorasyon mağazası girdi. Firma yetkilileri 250 bin TL tutarındaki bu jest karşılığında oyuncudan kendi seçtikleri bir dekorasyon dergisine evinin kapısını açmasını istedi. Elçin Sangu seve seve kabul etti.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Depremde hasarı azaltmak için evlerimizde dekorasyon yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Deprem felaketlerinde binalar yıkılmasa bile eşyaların hareketi veya bulunduğu yer nedeniyle ölüm veya yaralanmalar meydana gelebiliyor. Peki, böyle bir sonuçla karşılaşmamak için eşyalarımızı nasıl yerleştirmeliyiz?

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Desıgn Constructıon İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Aslıhan Saral ortaklığında kuruldu.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venezia İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Amanaalrushafı tarafından kuruldu.

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Pendik'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Servan Kupık, Mehmet Dönmez ve Memduh Delikaya ortaklığında kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıye’de Bilal Şahin ve Serhat Demir ortaklığında kuruldu.

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Esma Örücü tarafından kuruldu.

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kağıthane’de  Hasan Akdeniz tarafından kuruldu.

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Elçin Sangu dekorasyon Haberi

Elçin Sangu dekorasyon

Star TV'deki 'Kiralık Aşk'ın Defnesi'si Elçin Sangu Mart'ta bir şampuan reklamında oynamış ve 1 milyon 800 bin TL kazanmıştı. Bu paranın 800 bin lirasıyla Levent'te bir daire almıştı. Dekorasyon aşamasında devreye dizinin de sponsoru olan bir dekorasyon mağazası girdi. Firma Elçin Sangu'nun istekleri doğrultusunda evi yemek masasından yatak odasına kadar bedava döşedi. Hatta üstüne mutfak eşyaları hediye etti. Firma yetkilileri 250 bin TL tutarındaki bu jest karşılığında oyuncudan kendi seçtikleri bir dekorasyon dergisine evinin kapısını açmasını istedi. Elçin Sangu seve seve kabul...