29 / 04 / 2024

Elçin Sangunun kaç evi var

Elçin Sangunun kaç evi var

Kiralık Aşk'ın yıldızı Elçin Sangu, "Kısa sürede emlak kraliçesi olduğunuz doğru mu?" sorusuna cevap verdi. İşte Sangu'nun yanıtı...

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Katalan İnşaat Kaşarcı Rezidans'ta yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Katalan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşarcı Rezidans projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kaşarcı Rezidans'ta 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Yargıtay'dan emsal karar! Boş kağıda atılan imza ile kiracının tahliyesini hukuka uygun buldu!

Milyonlarca kirayı ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kiracının "tahliye taahhütnamesi" için boş kağıda atmış olduğu imzaya dayanarak tahliyesinin talep edilmesine ilişkin kararı onadı.

A101'de Ekonomik Tursil toz deterjan 159 TL'ye, 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü! Sepet dolduracak kampanya başladı!

A101'in indirimli aktüel ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat tüketicileri bekliyor. Bu kapsamda A101'de pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılıyor. İşte A101 indirimleri...

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçel İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Özcan tarafından kuruldu.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekonomistlerden korkutan açıklama: ‘İşsizliğin artması kaçınılmaz’

Ekonomi ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in getirilmesi ile beraber ekonomide olumlu bir hava yaratılmaya çalışılsa da ekonomistler, aynı görüşte değil. Ekonomistler, özellikle işsizlik konusunda birtakım uyarılar yaptı.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Kampçılar bu aktüel ürünler kaçmaz! Şok markette Piknik Sandalyesi 159, Kamp Sandalyesi 159 TL'ye düştü! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan ŞOK market, 13-16 Mayıs aktüel ürün katalog listeleri yayımlandı. Kataloğu görür görmez markete akın etmek isteyen halk hemen eksiklerini belirledi. İşte detaylar.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Elçin Sangunun kaç evi var Haberi

Elçin Sangunun kaç evi var


Kiralık Aşk'ın yıldızı Elçin Sangu, "Kısa sürede emlak kraliçesi olduğunuz doğru mu?" sorusuna cevap verdi.


Elçin Sangu, "Büyük paralar kazandığımızı, lüks içinde yaşadığımızı sanıyorlar. Ama alakası yok. Keşke emlak kraliçesi olsam. Hala kiradayım. Normal bir arabam var. Annem de çok mütevazı bir evde oturuyor"...