29 / 04 / 2024

Elegan Oto İnşaat iletişim

Elegan Oto İnşaat iletişim

Elegan Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tajdin Akbulak tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Vys Kimya İnşaat Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vys Kimya İnşaat Oto Yedek Parça Ticaret Limited Bayrampaşa’da 750 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Köse tarafından kuruldu.

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati  Burak tarafından kuruldu.

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Sincanlı İnşaat Gayrimenkul Emlak Oto Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sincanlı tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Manass Makina İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manass Makina İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özer Kılıç tarafından kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Zrz Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zrz Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Matbaa Sanayi Ticaret Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mesut Yaşar tarafından kuruldu.

Elegan Oto İnşaat iletişim Haberi

Elegan Oto İnşaat iletişim

Elegan Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tajdin Akbulak tarafından kuruldu.


Elegan Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 

- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...