20 / 05 / 2024

Elektra Elektronik trafo üretimi

Elektra Elektronik trafo üretimi

Elektra Elektronik, transformatör üretimi ile demiryolu sektöründe de önemli role sahip. Raylı sistem projelerinde kullanılan Elektra Elektronik’in trafoları, CE işaretli ve Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanıp ülkemizde üretiliyor.

Elektra Elektronik dünyaya raylı sistemler için trafo ihraç ediyor!

Elektra Elektronik, transformatör üretimi ile demiryolu sektöründe de önemli role sahip. Raylı sistem projelerinde kullanılan Elektra Elektronik’in trafoları, CE işaretli ve Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanıp ülkemizde üretiliyor.

Hüseyin Kesimoğlu: Hedefimiz tapu işlemlerini elektronik ortamda sağlamak!

Elektronik işlemin temellerinin atıldığın söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi.

İnşaatlarda elektronik denetim dönemi!

Olası afetlere karşı kalitesi yüksek yapılaşmanın temin edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce’nin talimatıyla önümüzdeki süreçte inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetlenecek.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı!

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Astel Elektronik yurtdışındaki inşaat projelerine çözüm sunuyor!

Profesyonel görüntü teknolojileri alanında faaliyet gösteren Astel Elektronik; tecrübesini inşaat sektörüyle yurt dışına taşıyor. Astel; inşaat şirketlerinin Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler’deki projelerine çözümler sunuyor.

Metz Elektronik iflas etti!

Metz Elektronik iflas etti. Almanya'nın tanınmış 75 yıllık elektronik firması Metz'in 540 çalışanı iflas haberini basından öğrenince huzursuz oldu. Metz firması 1938 yılında Paul Metz tarafından kurulmuştu.

Vestel Elektronik VESBE'den hisse aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den hisse aldı.

80 kV Bartın 380 OSB Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma yapılacak!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'nün 380 kV Bartın 380 OSB Trafo Merkezi Projesi kapsamında belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Serdar Kutluata tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Eser İş Hanı'nda kuruldu.

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistemle denetlenecek!

İdris Güllüce 'nin talimatıyla, olası afetlere karşı yüksek kalitede yapılaşmanın temini için inşaatlarda kullanılacak betonlar elektronik sistem üzerinden denetleneceği bildirildi. Her bir betonun içine RFID (çip) konulacağı belirtildi.

Elektra Elektronik trafo üretimi Haberi

Elektra Elektronik trafo üretimi

Transformatör (trafo) üretmek için 40 yıl önce kurulan ve bugün 6 kıtada 60’dan fazla ülkeye yerli ve milli trafo ile elektronik ürün ihracatı düzenleyen Elektra Elektronik, ileri teknoloji transformatörleri ile demiryolu sektöründe de yoğun ilgi görüyor. Şirketin raylı sistem transformatör ürün grupları arasında; izolasyon transformatörleri, şebeke ve katener izolasyon trafoları ile teknik bina yükseltici ve indirici trafoları yer alıyor.

Türkiye’deki trenlerin transformatörlerini üretti, Çin’in dikkatini çekti

Demiryolu projelerine yüksek katma değerli çözümler üreten transformatör sektörünün öncü markası haline gelen Elektra Elektronik, ürünlerini Türkiye’de üretiyor ve kullanımda olan pek çok vagonun altında trafoları bulunuyor. Sektöründe sahip olduğu tecrübe ve transformatörlerinin kaliteleri ile Çin’in de dikkatini çeken Elektra Elektronik, hızlı trenle ilgili dünyaya referans olan Çin’in demiryolu projelerinde de tercih ediliyor. Elektra Elektronik’in...