28 / 04 / 2024

elektrik dağıtım şirketi toroslar edaş

elektrik dağıtım şirketi toroslar edaş

Türkiye'nin özelleştirme takviminin birinci gündemi olan elektrik dağıtımda mutlu son...Türkiye’de özel sektöre devri yapılmayan tek elektrik dağıtım şirketi olan Toroslar EDAŞ, pazartesi günü Enerjisa’ya geçiyor...

EPDK açıkladı! Deprem bölgesindeki elektrik dağıtım firmalarının borçları ertelendi!

EPDK'nin 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen kentlerdeki 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin ertelenmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yetim tarafından kuruldu.

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Kuruldu!

Boztoprak Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Dağıtım Limited Şirketi Arnavutköy’de 10.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Kemal Durak tarafından kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ayder Dağıtım Tekstil Turizm Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayder Dağıtım Tekstil Turizm Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Babataş tarafından kuruldu.

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssj Enerji Dağıtım Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Dursun tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

Sheima Pazarlama ve Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bertuğ Tapınç tarafından kuruldu.

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

elektrik dağıtım şirketi toroslar edaş Haberi

elektrik dağıtım şirketi toroslar edaş
Türkiye’de özel sektöre devri yapılmayan tek elektrik dağıtım şirketi olan Toroslar EDAŞ, pazartesi günü Enerjisa’ya geçiyor. İlk olarak 2006 yılında başlatılan özelleştirme sürecinin yıldızı 4.2 milyar dolarlık satın almayla Sabancı-E.ON ortaklığı oldu. Onları 3.7 milyar dolarla Limak-Kolin-Cengiz ortaklığı takip ediyor.

TÜRKİYE’NİN özelleştirme takviminin birinci gündemi olan elektrik dağıtımda mutlu son... Sabancı Holding  ve Alman E.ON’un ortaklığındaki Enerjisa, Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ’nin hisselerini Özelleştirme İdaresi’nden pazartesi günü devralacak.

YÜZDE 40 'I PEŞİN ÖDENECEK

Şirkete yakın bir kaynağın Reuters’a verdiği bilgiye göre, ihale bedelinin yüzde 40’ı peşin olarak ödenecek. Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) Toroslar Elektrik Dağıtım’ın 1.725 milyar dolar bedelle Enerjisa’ya satışını temmuz ayında onaylamıştı. Devirle birlikte bütün elektrik dağıtım bölgelerinin özelleştirmesi tamamlandı.

20 ŞİRKET ÖZELİN ELİNDE

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı verilerine göre, Türkiye’de 21...