17 / 05 / 2024

elektrik faturasına yansıtılan bedeller

elektrik faturasına yansıtılan bedeller

Kocaeli 'de mahkeme, elektrik faturasındaki bedellerin tüketiciye yansıtılabileceğine ilişkin "açık bir kanun hükmünün mevcut olmadığını" belirterek, faturada bulunan 5 kalemdeki bedellerin hukuka uyarlılığının bulunmadığına hükmetti

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

Elektrik faturasına zam mı gelecek? Elektrik faturasında zam var mı?

Elektrik faturaları son dönemde yüksek gelmeye başladı. Vatandaşlar elektrik faturasına yeni bir zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte elektrik faturalarıyla ilgili son durum.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Çağımız itibari ile hepimizin evinde kullandığı beyaz eşya, ışık, priz ve pek çok elektronik eşya, elektrik faturasına yüksek ücret olarak yansıyor. Aynı zamanda yükselen enflasyon ile beraber elektrik faturaları daha çok ücretler ile karşımıza çıktı. İşte, elektrik faturanızı yarıya indirecek tasar

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjde! PTT faturanıza destek oluyor! Hemen başvurun PTT’ye koşun!

Elektrik faturası yüksek gelenlere müjdeli haber. Yüksek elektrik faturalarına PTT destek çıkıyor. İşte detaylar!

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

Elektrik faturası 130 TL'den yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

130 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Devlet, dar gelirli ailelere elektrik fatura yardımında bulunacak. Faturası 130 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar, PTT şubelerine giderek elektrik fatura desteğinden yararlanabilecekler.

Doğalgaza gizli zam! Meğer uzun zamandır yapılıyormuş! Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem!

Doğalgaza gizli zam haberi gündeme bomba gibi düştü. Doğalgaz faturalarına yansıtılan gizli zammın uzun süredir yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

Bu haberi okuyanlar elektrik faturalarından 100 lira tasarruf ediyor! Canınız daha fazla yanmasın!

Elektrik faturalarının daha düşük gelmesi amacıyla insanlar farklı tasarruf yöntemleri aramaya başladı. Uzmanlar, özellikle kullanılmadığı zaman bile prizde bırakılan şarj aletlerinin elektriği tüketmeye devam ettiğine dikkat çekiyor. Üstelik bu adaptörlerin elektrik faturasına ek maliyeti inanılmaz

elektrik faturasına yansıtılan bedeller Haberi

elektrik faturasına yansıtılan bedeller


Kocaeli'de bir vatandaşın açtığı davaya bakan mahkeme, elektrik faturasındaki "kayıp, PSH, sayaç okuma, dağıtım  ve iletim sistemi kullanma" bedellerinin tüketiciye yansıtılabileceğine ilişkin "açık bir kanun hükmü mevcut olmadığını" belirterek, söz konusu bedellerin hukuka uyarlılığının bulunmadığına hükmetti.


Gölcük'te yaşayan Eyüphan Ö, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (SEDAŞ) faturalara yansıttığı ''dağıtım, iletim sistem kullanım, kayıp kaçak, perakende satış hizmet (PSH) ve sayaç okuma'' bedellerinin, sebepsiz zenginleşmeye neden olduğu gerekçesiyle Gölcük 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açtı.


Eyüphan Ö, dava dilekçesinde, daha önce konuya ilişkin Gölcük 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin söz konusu bedellerin kendisine iadesine karar verdiğini ancak haksız olarak tarafından bu bedellerin tahsil edilmeye devam edildiğini iddia etti.


SEDAŞ'ın avukatı da mahkemenin hükmettiği bedelin davacıya ödendiğini, davaya konu olan faturalarda yer alan bedellerin kanuni dayanağının...