28 / 07 / 2024

Elektrik fiyatı konut

Elektrik fiyatı konut

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.

Opel Mokka fiyatı ne kadar? Opel Mokka, Ople Mokka elektrik fiyatı kaç TL? Opel Mokka 2024 Nisan fiyat listesi

Opel'in sen sevilen modellerinden biri olan Opel Mokka'nın Nisan 2024 fiyat listesi merak ediliyor. Peki Opel Mokka fiyatı ne kadar? Opel Mokka, Opel Mokka elektrik fiyatı kaç TL? Opel Mokka 2024 Nisan fiyat listesi.

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

Tarzı ve donanım özellikleriyle, B-SUV segmentinde iddialı konuma gelecek olan Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor. Peki Hyundai Yeni Kona Elektrik fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

EPDK duyurdu! Elektrikte indirim! Hemen bakın!

EPDK’dan yeni açıklama. Elektrik fiyatı için yeni indirim geldi. İşte detaylar!

Hyundai Kona Elektrik fiyatına inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hyundai Elektrikli Kona modelinin fiyat listesini yeniden oluşturdu. Peki Hyundai Kona Elektrik modelinin fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 mart ayı fiyat listesi...

Merkez Bankası Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımlandı!

Merkez Bankası'nın eylül ayı fiyat gelişmeleri raporunda, enflasyondaki düşüşte özellikle temel mal ve gıda alt kalemlerinin öne çıktığı, enerji fiyatlarında artış eğiliminin 'elektrik fiyat ayarlaması'nın etkisiyle ekim ayında süreceğini belirtildi.

Konutlara bedava elektrik verin!

Elektrik fiyat tarifeleri son sekiz ayda ciddi düzeyde arttı. Konutlarda kullanılan elektriğin fiyatlarını gösteren mesken tarifesinde bu artış oranı yaklaşık yüzde 33 olarak belirlendi.

Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında 1,16 arttı!

Hedonik Fiyat Konut Endeksi, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 1,16 oranında arttı. Bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 10,96 oranında artış kaydederken, reel olarak ise yüzde 0,68 oranında azaldı.

Elektrik fiyatı konutta 8 kuruş daha fazla ödendi!

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Adım İstanbul konut fiyat listesi metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Konut fiyatı artışında Türkiye dünya şampiyonu!

Konut fiyatı Türkiye'de hızlı artıyor. Ama kimse bu hızla Türkiye'nin ev fiyatı artışında dünya şampiyonu olacağını tahmin etmezdi. Türkiye, Hong Kong'u geride bırakarak birinciliğe yükseldi.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi yüzde 1 arttı. Metrekare başına konut değeri olarak hesaplanan birim fiyatlar, 2014'ün eylül ayında 1.459,73 TL/metrekare iken, bu yılın eylül 1.706,33 TL/metrekareye çıktı.

İstanbul'da konut fiyatı yüzde 10 arttı!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık, İstanbul'da son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 110 arttığını söyledi. Türkanık, İstanbul'da bir evin metrekare satış fiyatının 2 bin 600 TL olduğunun söyledi.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

Elektrik fiyatı konut Haberi

Elektrik fiyatı konut

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin  kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi. Sanayide ise aynı dönemde en küçük tüketim aralığında (20 MWh altı) tüketiciler 1 kWh elektrik için ortalama 31,1 kuruş ödeme yaptı.


Türkiye İstatistik Krumu (TÜİK), 2015 yılı 2'nci çeyrek Elektrik ve doğalgaz Fiyatları verilerini açıkladı. Buna göre, konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci döneminde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.


Sanayide 2015 yılı 2'nci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, en küçük tüketim aralığında...