27 / 07 / 2024

Elektrik fiyatları yükselecek mi

Elektrik fiyatları yükselecek mi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, '(Petrol fiyatları düşüyor, elektrik fiyatları düşmüyor mu ) Tabi ki petrol, doğalgaz ürünlerinden olan elektrik fiyatları bundan etkilenir' dedi.

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Zirveden dönen altın ne zaman yükselecek? Altın biriktirenler hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları yeni haftaya düşüşle girdi. Peki altın yükselecek mi? Altın ne zaman yükselecek?

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Elektrik fiyatlarına zam! Konutlara yansıdı mı? İşte yanıtı

Elektrik fiyatlarında son dakika. 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yüzde 20 oranında zam geldi. Peki konutlara yansıyacak mı? İşte yanıtı...

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Hindistan'dan basmati olmayan beyaz pirinç ihracatına yasak: Fiyatlar yükselecek mi? 

Hindistan Tüketici İşleri ve Gıda Bakanlığı'nca yapılan son dakika açıklamasında, basmati olmayan beyaz pirinçte yurt içi fiyat artışını önlemek amacıyla ihracatın yasaklandığına dikkat çekildi. Peki gıda fiyatları yükselek mi? Uzmanlar açıkladı...

Elektrik fiyatları yükselecek mi Haberi

Elektrik fiyatları yükselecek mi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "(Petrol fiyatları düşüyor, elektrik fiyatları düşmüyor mu ) Tabi ki petrol, doğalgaz ürünlerinden olan elektrik fiyatları bundan etkilenir. Ancak petrol fiyatına bağlı doğalgaz formüllerinde henüz istediğimiz rakam oluşmuş değil. Bizim şu anda aldığımız fiyattan daha aşağı sattığımız doğalgaz fiyatı var. BOTAŞ'ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 6 milyar TL ödemesi var. Bunları yaptıktan sonra bunları değerlendireceğiz" dedi.


PETROLDEKİ DÜŞÜŞ


Ham petrolün düştüğü oranda benzin ve motorin fiyatları düşmemektedir. Benzin son altı ayda 81 kuruş, 9 kez düştü; motorin 7 kez, 71 kuruş düştü. 55 litrelik benzinli bir otomobilin deposu 280 TL'ye dolarken şu anda 236 TL'ye doluyor. Motorinde 247 TL'ye dolarken, şu anda 207 TL'ye doluyor. Benzin pompa fiyatlarında indirim yüzde...