05 / 05 / 2024

elektrik iletim ve dağıtım altyapısı

elektrik iletim ve dağıtım altyapısı

Sert geçen kışın yarattığı buz ve kar yükü elektrik iletim hatlarını vurdu. Yüksek gerilim ve şebeke hatları dallara, tepelere kadar sarkarken her gün kısa devreden yüzlerce kesinti yaşanmaya başladı

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Fatih Yeşilirmak tarafından kuruldu.

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüm Tutuş İnşaat Malzemeler Elektrik Malzemeleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Çelikkıran tarafından kuruldu.

Cu Own İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cu Own İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cüneyt Gençtürk ve Uğur Seber ortaklığında kuruldu.

Comfort Grup Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Comfort Grup Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duman tarafından kuruldu.

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Küçük tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Düğer tarafından kuruldu.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

elektrik iletim ve dağıtım altyapısı Haberi

elektrik iletim ve dağıtım altyapısı

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk ve karlı hava, elektrik iletim ve dağıtım altyapısını vurdu. Buz ve kar yükü, elektrik iletim ve dağıtım hatlarının aşağı doğru sarkmasına, bazı bölgelerde ağaçların dallarına ya da tepelere değmesine yol açıyor. Bu da kısa devrelere ve arızalara yol açıyor. Toprak altındaki hatlar da aşırı soğuklar nedeniyle geriliyor ve kopuyor. Bu nedenle gerek Türkiye Elektrik İletim AŞ’ye (TEİAŞ) ait yüksek gerilim hatlarında, gerekse de şehir içi dağıtım şirketlerinin kontrolündeki hatlarda her gün onlarca hatta yüzlerce arıza yaşanıyor. Arızalar nedeniyle abonelere, zaman zaman saatlerce elektrik verilemiyor.


TOPRAK ALTI HATTI DA ETKİLİYOR


Enerji Bakanlığı kaynakları, fırtına ve rüzgârın da iletim ve dağıtım altyapısına büyük zarar verdiğini belirterek “Bazı bölgelerde fırtına, direkleri deviriyor. Hatlar kopuyor. Altyapı tahrip oluyor. Bu da...