18 / 05 / 2024

Elektrik kaç ayda kesilir

Elektrik kaç ayda kesilir

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı açıklamada, " Elektrik parasını ödemek istemiyorum, elektriğimi kesemezsin derse birisi, kusura bakmayın onun elektriğini kesmek durumundayız " dedi

Opel Mokka fiyatı ne kadar? Opel Mokka, Ople Mokka elektrik fiyatı kaç TL? Opel Mokka 2024 Nisan fiyat listesi

Opel'in sen sevilen modellerinden biri olan Opel Mokka'nın Nisan 2024 fiyat listesi merak ediliyor. Peki Opel Mokka fiyatı ne kadar? Opel Mokka, Opel Mokka elektrik fiyatı kaç TL? Opel Mokka 2024 Nisan fiyat listesi.

Borsadan iki ayda 912 bin yatırımcı kaçtı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadan iki ayda 912 bin yatırımcının kaçtığını söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti! Asgari ücret kaç 11 bin 825 TL mi olacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak zam için geri sayım başladı. Açıklanan rakamlara göre; asgari ücret 6 ayda dolar bazında yüzde 20,9 değer kaybetti. Peki asgari ücret Temmuz'da kaç TL olacak? 

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

KYK borcu kaç ayda bir ödenir? KYK geri ödemeli kredi herkese çıkar mı?

KYK borcu ve KYK geri ödemeli krediye dair öğrencilerin kafalarını kurcalayan pek çok husus vardır. İşte o hususlardan bazıları ve bu konuya dair sorulan sorular!

SED yardımı ne kadar oldu 2022? SED yardımı kaç ayda bir verilir?

SED yardımı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Bunun içinde SED yardımı ne kadar oldu 2022? SED yardımı kaç ayda bir verilir? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte o merak edilenler!

Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?

Elektrik, doğalgaz, su faturaları her ay kullanım miktarına göre hanelere belli bir miktar faturalar gelmektedir. Peki “Kaç ay fatura ödenmezse elektrik kesilir?” İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır?

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır? soruları vatandaşlar tarafından yanıt aranmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar…

Elektrik kaç ayda kesilir Haberi

Elektrik kaç ayda kesilir


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Genel Kurulu'nda, tasarı üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Yıldız, IŞİD'in, son 4 yıl içerisinde Suriye ve Irak'ta ortaya çıkan, içerisinde en az 6 tane ayrı birimin bulunduğu örgüt olduğunu söyledi.


49 Türk vatandaşının orada alıkonulmuş olmasının herkesi derinden yaraladığını ve üzdüğünü belirten Yıldız, "Bu konuyla ilgili şu ana kadar yapılan çalışmaların hassasiyeti ve gizliliği... Büyük ölçüde buna dikkat eden muhalefet de dahil olmak üzere, oradaki insanlarımızın sağlığını ön plana koymuş bulunuyoruz. Her birimizin bu konuya nezaket göstermesi lazım. Bu konu kolay bir konu değil. Tabi 'hallolacak, edilecek' tarzında bir cümleyi benim burada peşinen etmem doğru değil. Ancak bunun siyasi yanlarıyla alakalı öncelikle oradaki insanımızın sağlığı birinci planda. Bildiğimiz her konunun kamuoyu ile paylaşılması...