06 / 05 / 2024

elektrik tüketiminde düşüş

elektrik tüketiminde düşüş

Türkiye Elektrik İletim AŞ Aylık Elektrik Tüketim İstatistikleri'ne göre, tüm zamanların en sıcak şubat ayında elektrik tüketimi 21,14 milyar kilovatsaate geriledi. Ocak ayında tüketim miktarı 23,79 milyar kilovatsaat düzeyindeydi.

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Elektrik tüketimini düşürün! AB uyardı: Kış zor geçecek

Avrupa Birliği, Rusya’dan gelen gaz akışındaki sıkıntılar nedeniyle üye ülkeleri elektrik tüketimi  konusunda uyardı.

Sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde kısıtlamaya gidilecek!

Enerji Bakanlığı tarafından sanayi tesislerinin elektrik tüketiminde de kısıtlamaya gidileceği açıklandı. Peki kısıtlama nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sonuç odaklı ekonomi politikalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, "Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız" dedi.

Türkiye'nin elektrik tüketimi eylülde yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin elektrik tüketimi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 artarak 26 milyar 145 milyon 944 bin kilovatsaate yükseldi.

Türkiye'nin elektrik tüketimi eylülde yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin elektrik tüketimi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 artarak 26 milyar 145 milyon 944 bin kilovatsaate yükseldi.

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şaman tarafından kuruldu.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

elektrik tüketiminde düşüş Haberi

elektrik tüketiminde düşüş

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Aylık Elektrik Tüketim İstatistikleri'ne göre, tüm zamanların en sıcak şubat ayında elektrik tüketimi 21,14 milyar kilovatsaate geriledi. Ocak ayında tüketim miktarı 23,79 milyar kilovatsaat düzeyindeydi.


Şubat ayında en yüksek ani puant değeri 38 bin 545 megavat ile 8 Şubat saat 11.00’de, en düşük puant değeri de 29 bin 599 megavat ile 28 Şubat saat 19.00’da gerçekleşti.


Türkiye’nin ocak ayında 73 bin 427 megavat olan kurulu gücü de şubat sonu itibarıyla yüzde 5,8 artış göstererek 73 bin 854 megavata...