26 / 07 / 2024

elektrik yönetmeliğinde düzenleme

elektrik yönetmeliğinde düzenleme

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EDPK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği'nin "daha basit ve anlaşılır olması için" değiştirildiğini söyledi.

Erteleneceği iddia edilmişti, Airbnb yönetmeliğine düzenleme geldi!

Yaşanan bazı sorunlar sebebiyle 1 sene erteleneceği iddia edilen Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik'te düzenlemeye gidildi. Söz konusu düzenleme bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Özel Hastanelerin yönetmeliğinde değişikliğe gidildi! Resmî Gazete'de yayınlandı!

Resmî gazetede 'Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' yayınlandı ve muayenehane hekimlerini ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren düzenlemeler yapıldı. Yönetmelik değişikliği ile, muayenehane sahibi doktorlar için yeni bir kolaylık getirildi.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31363 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

OSB Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre; imar mevzuatına ilişkin yeni düzenlemeler getirildi.

BDDK banka ve kredi kartları yönetmeliğinde değişikliğe gitti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nca Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğinde bazı değişikliklere gidildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

elektrik yönetmeliğinde düzenleme Haberi

elektrik yönetmeliğinde düzenleme



Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EDPK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği'nin "daha basit ve anlaşılır olması için" değiştirildiğini söyledi. 


Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği'ndeki temel değişiklikler hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, "Öngörülen tebliğ ve ikincil mevzuat sayısı azaltıldı, mevzuatın daha kolay ulaşılabilir ve konsolide hale getirilmesini sağlıyoruz" dedi. Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin gelir ve tarife düzenlemelerine ilişkin genel çerçevenin çizildiğini vurgulayan Yılmaz, tarifeleri düzenlenen piyasa oyuncularının olağan dışı durumlarda maruz kalmaları muhtemel maliyetlere ilişkin Kurumun inceleme sürelerinin esnetildiğini vurguladı. Yılmaz, "Muhtemel mağduriyetlerin giderilmesi için daha çok inceleme yapılması mümkün kılındı. Böylece şirketler ya da tüketiciler aleyhine bir tablonun oluşmamasını temin etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 


VERİMLİ KULANILACAK 

Zamanlarına göre tarife kavramının esnetildiğini kaydeden Yılmaz, "Sonraki dönemlerde yeni yük eğrilerine göre yeni çok...