04 / 05 / 2024

Elektrikte zam olacakmı

Elektrikte zam olacakmı

Enerji Bakanı Taner Yıldız özel bir televizyon programında enerjiye ve ekonomiye dair çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Elektrikte zam beklentisi yüzde 60! Bireysel sübvansiyon dönemi de geliyor! 

'Elektrikte zam olacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılırken, konuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. Elektrikte zam beklentisi yüzde 60 oldu. İşte detaylar...

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? İşte yeni tarife!

Doğal gaz ve elektrikte yeni tarife açıklandı. Bunun üzerine Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam mı geldi? sorusu sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Doğal gaz ve elektrikte flaş zam! Doğal gaz ve elektriğe ne kadar zam geldi? Zam faturalara ne zaman yansıyacak?

Dün akşam saatlerinde EPDK ve BOTAŞ, elektriğe ve doğal gaza zam geldiğini duyurdu. Peki elektriğe ve doğal gaza ne kadar zam geldi? Elektrik ve doğal zammı ne zamandan itibaren geçerli olacak? İşte detaylar…

Elektriğe yeni zam kapıda! 332 TL olan fatura 420 TL'yi aşıyor! İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Elektrik dağıtım şirketleri, elektrikte yeni bir zam talebiyle Enerji Bakanı'nın kapısını çaldı. Şirketler yüzde 50 zam talep etti ancak anlaşma yüzde 30'da sağlandı. İşte zamlı faturaların geleceği o tarih...

Elektrikte yeni zam beklentisi! Faturalar kabaracak!

Elektrik maliyetlerine önümüzdeki sene bir de Akkuyu NGS’nin garanti yükü eklenecek. Akkuyu’nun pahalı elektriğinin faturalarda zam olarak görüleceği belirtiliyor...

Elektrikte zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, doğalgaz fiyatlarına 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere yüzde 10 indirim uygulanacağını açıkladı.

Elektrikte gizli zam mı var?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, vatandaşların "gizli zam mı yapılıyor" yönündeki eleştirilerine açıklık getirdi. Yıldız, "Ne açığı ne gizlisi böyle bir zam söz konusu olmaz, olamaz.

Elektrikte ne açık ne gizli zam söz konusu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarında bir değişiklik yapılmadığını belirterek, "Elektrikte ne açık ne gizli bir zam söz konusu. Türkiye'deki elektrik tarifeleri 2015 yılında da ulusal tarife ile götürülmektedir" dedi.

İstanbul'da minibüs ücretlerine yüzde 10 zam!

Koray Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, kentte faaliyet gösteren M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.

İstanbul'da minibüs ücretlerine zam!

İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Koray Öztürk, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, M seri plakalı ticari minibüs ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapıldığı bildirdi.

Markalı konutlarda zam kapıda!

Konut satışlarında durgunluğu yaz döneminde kampanyalarla aşmaya çalışan gayrimenkul sektörü sonbaharda zam sinyali veriyor. Şirketler, maliyet artışlarından kaynaklanan zammı, eylül ayında piyasayı izledikten sonra uygulamaya koymayı planlıyor.

1941 yılında Boğaz'ın Anadolu sahilinde yapılacak binalar en fazla iki katlı olacakmış!

1941 yılında İstanbul'un imar planını hazırlayan Fransız mimar Prost, Boğaziçi'nin Anadolu Yakası'na ait imar planını hazırlamış. Anadolu Yakası'nda Üsküdar'dan Beykoz'a kadar inşa edilecek binalar en fazla iki katlı olacakmış.

Şanlıurfa'da ulaşıma zam yok!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında ulaşıma zam olmayacağı kararı çıktı. Toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası temsilcileri katıldı.

Elektrikte zam olacakmı Haberi

Elektrikte zam olacakmı

İşte Bakan Yıldız'ın  açıklamalarının satırbaşları ;

- Bütün şebeke ağlarımız seçime hazır

- 1.5 milyopn liraya mazot almanın imkanı var fakat bu çok zor. 13 bin 600 bayi ve binlerce çalışan var. Bunların maliyeti 42 kuruş. Düşürebilirseniz vergiyi düşürün diyorlar fakat bunun bir ölçüsü var. dağıtım hizmetleri ile birlikte mazotun maliyeti 2 lira.

- Petrol fiyatları değişimin gecikmeli etkisini dikkate alındığında ilk olarak şunu düşünmeliyiz. Biz tüketici ülkeyiz ve ham petrol varil fiyatları düştüğünde dahi bunun sürekli ve sürdürülebilir olması gerekmektedir. 13 ocaktan bu yana ham petrole zam geldi. Petrolü dolar ile alıyor tl ile satıyoruz. Ama bizim vatandaşa yansıttığımız olması gereken fiyatlarda. Biz tabii fiyattan yansıtıyoruz. Biz Türkiye olarak bu tür senaryolara hazırlıklıyız. Petroldeki değişimler 3 gün sonra fiyatlara yanısıyor

- Elektirik...