06 / 05 / 2024

elektronik eşyalar

elektronik eşyalar

Evlerimizde kullandığımız bilgisayar, monitör, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi elektronik ve beyaz eşyalarda tehlike çanları çalıyor. Bu eşyalar yanlış ürünlerle kansere neden oluyor

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...

BİM'de bu cuma halı yıkama makinesinden, mutfak eşyalarına kadar birçok üründe indirim var!

BİM 5 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımladı. BİM'de bu hafta; halı yıkama makinesinden, küçük ev aletlerine, beyaz eşyalardan, teknolojik ürünlere, kozmetik malzemelerden, mutfak eşyalarına kadar birçok kategoride ürün indirimli fiyatları ile raflarda yerini alıyor.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

BİM'de LG 55 Inç UHD Smart TV 18.999 TL, Philips Epilatör 579 TL! BİM 9 Şubat 2024 kataloğu

BİM aktüel 9 Şubat 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Buna göre, çeşitli kişisel bakım ürünleri, mutfak malzemeleri, elektronik eşyalar ve birçok seçili üründe indirim uygulanacak. 

BİM'den 23 - 26 Ocak 2024 indirim kataloğu! Elektronik eşyalarda cazip fırsatlar BİM'de...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandığını açıkladı. BİM, çeşitli elektronik ürünlerde indirim fırsatları sunuyor. Dijitsu 75' UHD Google Tv 23.999  TL, TCL 32' FHD Android Tv 5.699  TL, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7.799  TL.

A101'de haftalık kampanyalar devam ediyor! Temizlik ürününden, elektronik eşyalara kadar fırsat ürünler...

A101 bu hafta mutfak malzemelerinden, temizlik malzemelerinden, elektronik eşyalardan tabaklara kadar pek çok üründe indirim yapacak. İşte ayrıntılar...

Yurt dışından getirilecek elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişiklik yapılmadı...

Yurt dışından getirilecek olan elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişikliğe gidilmediği açıklandı. Bu kapsamda konu ile ilişkin kararda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte haberin detayları...

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.

Siemens iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde büyük fırsat!

Siemens, beyaz eşya sektöründe son dönemlerin en gözde elektronik eşyalarından biri olan kurutmalı çamaşır makinesi konusunda dev bir adım attı. iQ500 Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni piyasaya sunan Siemens, bu makinenin teknik özelliklerini ve fiyatını da müşterileriyle paylaştı.

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Airfryer ve robot süpürgelerde son dakika gelişmesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık bu şekilde olacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, birim gümrük kıymeti 100 dolardan düşük olan airfryer ve robot süpürgeler dahil olacak şekilde bazı elektronik eşyalar yeniden gözetim listesine dahil edildi. İşte ayrıntılar...

elektronik eşyalar Haberi

elektronik eşyalar


Elektronik eşyalar eğer kurşun, civa, kadmiyum gibi zehirli maddelerle üretilmişse kansere varan ağır sağlık sorunlarına yol açıyor. Sağlığımızdan olmamak için evdeki ya da alacağımız elektronik eşyaların yasaklanmış olan zehirli maddeleri içerip içermediğine dikkat etmemiz gerekiyor. Ürünlerin uygunluk belgesinin görülmesi öneriliyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitapçıkta, elektrikli ve elektronik eşyalardaki yasaklanan zehirli maddelere yer verildi. Buna göre; elektronik eşyalardaki yasaklı maddeler kurşun, civa, kadmiyum, krom, polibromürlü bifeniller ile polibromürlü difenil eterlerden oluşuyor. Çocukların zihinsel gelişimini etkileyen kurşun, böbreklere ve taşıma sistemine zarar veriyor, kansızlığa neden oluyor. Civa ise beyne, böbreklere ve üreme organlarına zarar veriyor, hafıza problemleri ve sinirliliğe yol açıyor. Kadmiyum da kemik hastalıklarına, akciğer ve prostat kanseri ile kansızlığa yol açabiliyor. Krom, uzun...