01 / 05 / 2024

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Evlerin adeta vazgeçilmez elektronik eşyalarından olan torbasız elektrikli süpürge, Profilo’da uygun fiyatla satışa çıktı. Profilo, bu kapsamda, torbasız elektrikli süpürgeye ilişkin teknik detayları ve fiyatı paylaştı.



Evlerin yanı sıra iş yerlerinde ve diğer alanlarda da kullanılan ve temizlik konusunda büyük kolaylık sağlayan torbasız elektrikli süpürge, Profilo farkıyla görücüye çıktı. Profilo, torbasız elektrikli süpürge satışında bakım ve ek garanti fırsatlarını da müşterilerin hizmetine sundu.

TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE NEDİR?

Günümüzde konutta temizlik, geçmişe göre çok daha basit ve daha az stresli hale geldi. Bu, yeni teknolojiler ile kullanımı giderek daha kolaylaşan ve daha iyi performans gösteren elektrikli ev aletleri sayesinde oldu. Buna en iyi örneklerden biri torbasız elektrikli süpürgedir.

Profilo toz torbasız elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fiyat!

Torbasız elektrikli süpürge, vakumlanan tozu toplayan torba kullanılmadan çalışan bir elektrikli ev aletidir. Peki, kir nereye gidiyor? Torbasız teknoloji, emilenleri özel bir toplama kovasında toplamanıza imkân verir. Böylece, kolay bir şekilde çıkarılarak boşaltılabilir ve basit aşamalarla temizlenebilir. Torbasız elektrikli süpürgeler, çevreye daha temiz hava döndürmek amavcıyla tozu ve kiri ayıran filtrelerle donatıldı. Fakat, etkili emiş sağlamayı sürdürmek ve filtrenin tıkanmasının önüne geçmek için en küçük tozların içinden geçtiği filtreleri temizlemeyi unutmamak önemlidir.

Peki, Profilo PSP5UPOW Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön