18 / 05 / 2024

Elektronik ihale tasarruf

Elektronik ihale tasarruf

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada elektronik ihalelerin, elektronik satın almaların ihale sürecini kolaylaştırdığını belirterek, "Şu anda 800 milyon dolarlık bir tasarruf sağladı bize" dedi.

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31839 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kimlik Tespiti Yöntemleri Yönetmeliği!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerince Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik!

Kamu İhale Kurumu'nca Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31260 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 30800 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Şimşek: Çevreci e-Fatura ile 650 milyon TL tasarruf sağlandı!

Elektronik Fatura Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdiklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulamanın yararlarını anlattı. Şimşek, sistem ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı!

Maliye Bakanı Şimşek, “Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı ve 100 bine yakın ağaç kesilmekten kurtuldu" dedi. Bakan Şimşek, 2 yıl içinde e-Fatura kullanan mükellef sayısının 100 bine ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Mehmet Şimşek: Elektronik ihaleler 800 milyon dolar tasarruf sağladı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada elektronik ihalelerin, elektronik satın almaların ihale sürecini kolaylaştırdığını belirterek, "Şu anda 800 milyon dolarlık bir tasarruf sağladı bize" dedi.

Halk Bankası 31 ilde 141 adet gayrimenkul satıyor!

Türkiye Halk bankası A.Ş. 31 ilde yer alan 141 adet gayrimenkulü elektronik ihale ile satışa çıkardı. İhale 12 aralık 2013 tarihinde saat 16:00 'da gerçekleştirilecek...

Halk Bankası Karaman'da 19 gayrimenkulü satışa çıkarıyor!

Karaman Merkez'de yer alan 19 gayrimenkul Türkiye Halk Bankası tarafından elektronik ihale ile satışa çıktı. Gayrimenkullerin satışı 14 Kasım 2013 günü saat 09.00'da gerçekleştirilecek...

Türkiye Halk Bankası 90 gayrimenkulü satışa sunuyor!

Türkiye Halk Bankası 90 gayrimenkulü satışa sunuyor. Elektronik ihale usulü satışa çıkacak olan gayrimenkullerin satışları 8 Ekim 2013 günü saat 09.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilecek...

Elektronik ihale tasarruf Haberi

Elektronik ihale tasarruf



Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Asya Kalkınma Bankası, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), İslami Kalkınma Bankası ve Dünya Bankası tarafından, OECD-SIGMA ve Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ile işbirliği içerisinde, Türkiye Kamu İhale Kurumu ve Dünya Bankası'nın ev sahipliğinde düzenlenen "10. Kamu Alımları Bilgi Değişim Platformu" toplantısına katıldı.

Toplantının açılışında Bakan Şimşek, toplantının paydaşlarıyla birlikte çok farklı bölgesel konularda işbirliği yaptıklarını, bunlardan bazılarının kamu ihaleleri, kamu alımları, iyi yönetişim ve yolsuzlukla mücadele olduğunu söyledi.

Şimşek, bu konuların uzun vadede sürdürülebilir büyüme sağlamak için önemli unsurlar olduğunun altını çizerek, kurumların niteliğinin de en az demografik bilgiler kadar, en az verimlilik kadar önemli olduğunu anlattı.

Platforma Türkiye'nin ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şimşek, kendinden önceki konuşmacıların bahsettiği performansın ölçülmesi, performansın izlenmesi gibi konulara...