03 / 05 / 2024

Elemeği Project Solutions suudi prens evi tasarım

Elemeği Project Solutions suudi prens evi tasarım

Bursalı mimarlık firması, Türkiye’nin ve dünyanın en gözde otellerine, tasarım, proje ve anahtar teslimi iş yapıyor. Elemeği Project Solutions; Bursa’daki firmalardan yılda 20 milyon liralık satın alma yaparak şehir ekonomisine de katkı sağlıyor.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Matni tarafından kuruldu.

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi kuruldu!

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad S.aL-Sayyed Ahmad tarafından kuruldu.

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hyo Sun Kim ve Sean Cai ortaklığında kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Hich Solutions Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hich Solutions Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Yenici, Emrah Gün, Kerem Bayazit, Mustafa İpek ve Havva Banu Yenici ortaklığıyla kuruldu...

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Elemeği Project Solutions suudi prens evi tasarım Haberi

Elemeği Project Solutions suudi prens evi tasarım

Dünyanın gözde markalarının tercihi Bursalı Elemeği Project Solutions oldu. İş potansiyelinin yüzde 70’ini yurt dışında gerçekleştiren şirket, birçok oteli inşaat halinde alıp, kendi mimari projesini uygulayarak anahtar teslim işler yapıyor.

Elemeği Project Solutions Yönetim Kurulu Başkanı iç mimar Mehmet Aksöz, yurtiçi ve yurt dışında birçok projenin içinde yer aldıklarını belirterek, “Şirketimizi farklı kılan çok önemli özellik var. Yaptığımız araştırmalar Türkiye’de tek olduğumuzu gösteriyor. Biz proje yönetebiliyoruz, tasarım yapabiliyoruz, üretim yapabiliyoruz, hatta bunların tamamını anahtar teslim yapabiliyoruz” dedi.


BURSALI FİRMALARA YILDA 20 LİRA KAZANDIRIYOR

Birçok firmanın genel merkezlerini İstanbul’a taşırken kendilerinin genel merkezlerini Bursa’da bıraktıklarını ifade eden Aksöz, “Biz milliyetçi bir tavır sergileyerek, yıllık satın almalarımızın tamamını Bursalı firmalardan yaptık. Geçtiğimiz yıl Bursalı firmalardan yaptığımız satın alma tutarı 20 milyon liranın üzerindedir. 2015...