02 / 05 / 2024

Elements projesinin tanıtımı

Elements projesinin tanıtımı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hazırlanan milyon dolarlık villa projesinin tanıtımı için kamera karşısına geçen Arjantinli dünyaca ünlü manken ve top model Sofia Zamolo ve Sloven manken Viktoria Halenoravo, verdikleri pozlarla nefesleri kesti...

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Akfen İnşaat Bulvar Loft projesinin tanıtımını yaptı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilecek 822 konutluk Bulvar Loft Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

TOKİ'nin 50 projesinin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yapılacak 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Çeşme Sosyal Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) tarafından Çeşme’de yapımı devam eden dar ve alt gelirli vatandaşlara yönelik Çeşme Sosyal Konut projesinin tanıtımı bugün projenin şantiye alanında gerçekleştirildi.

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

Elements projesinin tanıtımı Haberi

Elements projesinin tanıtımı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hazırlanan milyon dolarlık villa projesinin tanıtımı için kamera karşısına geçen Arjantinli dünyaca ünlü manken ve top model Sofia Zamolo ve Sloven manken Viktoria Halenoravo, verdikleri pozlarla nefesleri kesti.


Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Mevkii'nde her biri süper lüks villa olarak tasarlanan ve Varlıbaş Holding A.Ş. (VARYAP) tarafından projesi hazırlanan ELEMENTS projesi için Arjantinli dünyaca ünlü model Sofia Zamolo ve Slovakya'nın best modeli Viktoria Halenoravo kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin yapılacağı arazi, havuz başı ve Flamm Beach Club'da yapıldı.

ÇEKİMLERİ EFSANE FOTOĞRAFÇILAR YAPTI

Ünlü mankenler, McDonalds, Moschino, Heineken, Armani gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Rocco ve Lola Toscani kardeşlerin kameraları karşısına geçerek iki günde yaklaşık 14 saat poz verdi. Varlıbaş Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Varlıbaş, 37...