05 / 05 / 2024

Eleşkirt Belediyesi nereye taşınacak

Eleşkirt Belediyesi nereye taşınacak

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, 1994 yılından beri hizmet verdiği binadan mülkiyeti kendisine ait olan çarşı merkezindeki iş merkezine taşınıyor. AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Belediye Başkanı Sarı ile birlikte yeni binada incelemelerde bulundu..

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye kentsel dönüşüm eleştirisi! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. 

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

İBB, risk oluşturabilecek metro projelerini yeniden ele alıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, finansal sorunlar sebebiyle durdurulan, mevcut haliyle kent için risk oluşturabilecek metro projelerini yeniden ele alıyor. 

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Mimarlar Odası'ndan İzmir Kültüpark projesine eleştiri!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Alpaslan, Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark’a ilişkin projesini eleştirdi

Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir'in hizmetlerini eleştirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet politikalarını ve icraatlarını eleştirdi

Ağrı Eleşkirt'e yeni cami!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Eleşkirt Belediyesi nereye taşınacak Haberi

Eleşkirt Belediyesi nereye taşınacak


Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, 1994 yılından beri hizmet verdiği binadan mülkiyeti kendisine ait olan çarşı merkezindeki iş merkezine taşınıyor.


Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ile birlikte çarşı merkezindeki binada incelemelerde bulundular. Belediye Başkanı Sebahattin Sarı’ya her projesinde destek olacaklarını dile getiren Çelebi, “Başkanımızı, fizibilite çalışmalarını bitirir bitirmez Ankara’ya bekliyorum. Mevcut belediye merkeze uzak. Başkanımızın belediyelerin halkın içinde olması gerektiği yönündeki düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Ben ve diğer milletvekili arkadaşlarım, başkanımızın getireceği her projeyi Allah’ın izniyle ilgili komisyonlardan geçireceğiz” dedi.


Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise, Ekrem Çelebi’nin Eleşkirt’in her sıkıntısıyla sonuna kadar ilgileneceğine olan inancının tam olduğunu belirtti. Sarı, seçim vaatleri arasında olan ‘belediyeyi sizin ayaklarınıza getireceğim’ sözünü gerçekleştirmek için...