28 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin depreme hazırlık bütçesine yönelik açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

Mehmet Özhaseki den İBB ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Darıca ilçesindeki Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'ne katılım gösteren Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'de senelerdir belediyecilik konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, hizmet ve sosyal belediyeciliği Türkiye'ye gösterdiklerini kaydetti.

"Marka şehir" sloganıyla sürdürdükleri çalışmalarda kentlerin çehresinin değiştiğine dikkat çeken Özhaseki, belediyecilik anlayışlarının hizmet belediyeciliğine ve eser siyasetine dayandığını belirtti.

Özhaseki, güzel Anadolu coğrafyasının dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olduğunu söyleyerek, insanlığın bu topraklarda geliştiğini ifade etti.


Geri Dön