30 / 07 / 2024

Eleşkirt Belediyesi su borcu fazileri af

Eleşkirt Belediyesi su borcu fazileri af

Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, bugüne kadar çeşitli nedenlerle su borçlarını ödemeyen abonelerin borçlarını kapatabilmeleri ve her ay düzenli olarak ödeme yapmaları için birikmiş su borçlarının faizlerini belediye meclis kararıyla affetti...

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Eleşkirt’te 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın yüzünü güldürecek ucuz konut kampanyası ‘Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Eleşkirt 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Ağrı Eleşkirt'e yeni cami!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Musa Işın, Ağrı Eleşkirt'teki caminin temelini attı!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Ağrı Eleşkirt Belediye binası açıldı!

Ağrı’nın Eleşkirt Belediye binası törenle hizmete açıldı. Ağrı Valisi Musa Işın, belediye başkanının yardım istemesinin ardından kendilerinin de imkanlarını zorlayarak 500 bin liralık kaynak aktardıklarını söyledi.

Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi Revizyonu İşi ihale edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi 2014/ 175002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Konya'da gerçekleşen ihaleye 8 firma teklif verdi.

Eleşkirt Belediyesi su borcu fazileri af Haberi

Eleşkirt Belediyesi su borcu fazileri af


Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi, bugüne kadar çeşitli nedenlerle su borçlarını ödemeyen abonelerin borçlarını kapatabilmeleri ve her ay düzenli olarak ödeme yapmaları için birikmiş su borçlarının faizlerini belediye meclis kararıyla affetti.


Açıklamalarda bulunan Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, her ay ev kirası, telefon faturası ödeme alışkanlığı gibi abonelerin su parasını ödemelerini de alışkanlık haline getirmelerini sağlamak için vatandaşlara kolaylık getirdiklerini söyledi. İçilebilir su kaynaklarının dünya genelinde hızla azaldığını, vatandaşların su kullanma alışkanlıklarını gözden geçirmeleri gerektiği ifade eden Sebahattin Sarı, “1 milyon 150 bin lirayı bulan su borçlarını tahsil edebilmek için belediye meclisi kararıyla 2 bin 150 abonenin birikmiş su borcu faizlerini kaldırdık”...