02 / 05 / 2024

Elexia Levent Yeşil GYO fiyat

Elexia Levent Yeşil GYO fiyat

Elexia Levent Yeşil GYO fiyat listesine göre daireler 629 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Yeşil GYO Elexia'dan 20.1 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Yeşil GYO'nun Elexia projesindeki 1.522 metrekarelik 26 adet bağımsız bölümün Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'ye 20 milyon 130 bin TL bedelle satımına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirketin cari hesap borçlarının karşılanmasına karar verildi. 

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Yeşil GYO Elexia Levent 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Kağıthane, 6087 ada, 13 nolu parselde yer alan Elexia Levent projesinde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Levent'teki İETT garajı arazisi yeşil alan mı olacak?

AKP, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken bir adım daha attı. AKP’li meclis üyeleri, bir önceki dönemde satılması için İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye devredilen bazı arsaların yeşil alan olması için bir teklifte bulundu.

Elexia Levent'teki 53 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Elexia Levent'teki 53 bağımsız bölümün değerleme raporunu yayınladı...

Elexia Levent 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Elexia Levent projesindeki 53 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil GYO, Elexia'dan aldığı konutların ödeme tarihini değiştirdi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zincir Gayrimenkul Geliştirme'nin Elexia projesinden aldığı gayrimenkullerin ödeme tarihini revize etti...

Elexia Levent 2017 değerleme raporu!

Yeşil GYO, Elexia Levent projesinde 53 adet bağımsız bölüme ilişkin De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO Elexia Dolapdere ön talep formu!

Ön talep toplanan Elexia Dolapdere projesi İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nun Dolapdere ilçesinde yükseliyor. İşte Yeşil GYO Elexia Dolapdere ön talep formu...

Elexia Levent Yeşil GYO fiyat Haberi

Elexia Levent Yeşil GYO fiyat


İstanbul Kağıthane'de Talatpaşa Caddesi'nde yer alan Elexia Levent projesi Yeşil GYO tarafından hayata geçiriliyor. Elexia Levent projesinin inşaat alanı 15 bin metrekare.


Tek blok halinde yükselen Elexia Levent projesi 138 adet konut ve 5 dükkandan meydana geliyor. Elexia Levent'te 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve penthouse daire seçenekleri sunuluyor.


Elexia Levent Yeşil GYO fiyat listesine göre 1+1 daireler 629 bin TL'den, 2+1 daireler 840 bin TL'den başlıyor. Elexia Levent teslimleri 24 ay sonra yapılıyor.


Büyükdere Caddesi'ne 5 dakika mesafede yer alan Elexia Levent projesinin inşaat alanı 15 bin metrekare. Elexia Levent'te toplantı odası, lobi, sauna, fitness, otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Adres: Ortabayır Mahallesi, Azelya Sokak, Kağıthane / İstanbul


Tel:0850 333 88 90

Web: http://elexialevent.com/

Gülcihan...