29 / 04 / 2024

Elexia Tuzla proje teslimi

Elexia Tuzla proje teslimi

Elexia Tuzla İçmeler fiyatları 355 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elexia Tuzla'da teslimler Şubat 2018'de gerçekleştiriliyor...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra satışta! Yeni proje!

Vesen Yapı imzası taşıyan Mercan Tuzla Vesen Yalıları yarından sonra gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkıyor. Proje İstanbul’un en sıra dışı ve iddialı projesi olarak hayata geçiyor.

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Tuzla Elexia'daki 57 konutun değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Tuzla Elexia'daki 57 konutun değerleme raporunu yayınladı. Peki Tuzla Elexia'daki 57 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tual Artı Tuzla ile 220 daire ve 165 iş yeri geliyor! Yeni proje!

Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanan Dağ Mimarlık, karma projesi için kolları sıvadı. Proje, konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek..

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Tuzla projesi geliyor! Yeni proje!

CNR Emlak Fuarı’nda We Haliç projesini tanıtan Ilgın İnşaat Tuzla’da yeni projeye hazırlanıyor. Yatırımlarına Tuzla ile yola devam edecek firma proje detaylarını henüz açıklamadı.

Elexia Tuzla proje teslimi Haberi

Elexia Tuzla proje teslimi


Yeşil GYO tarafından inşa edilen Elexia Tuzla projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla İçmeler bölgesinde yükseliyor.


Konut, AVM, otel, ofis ve Thermal Spa alanlarının yer aldığı Elexia Tuzla projesi 17 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Elexia Tuzla projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Elexia Tuzla'da 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.


Elexia Tuzla İçmeler fiyatları 1+1'lerde 355 bin TL'den, 2+1'lerde 560 bin TL'den, 3+1'lerde 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elexia Tuzla teslim tarihi Şubat 2018 yılı olarak belirlendi.



Tel: 0850 333 99 99

Web: http://www.yesilgyo.com/elexiatuzla.php

Gülcihan...