06 / 05 / 2024

elfi akademi emlak sektörü

elfi akademi emlak sektörü

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Milaslı emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı!

Milas'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd.Şti  Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları tebrik etti. 

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı!

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.

Emlakjet’ten emlakçılara eğitim!

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

Emlak sektörü Elfi Akademi'de buluştu!

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Eskişehir'deki hangi bölgelere gayrimenkul yatırım yapılmalı?

Yuvamız ve yaşam alanlarımız kendi dünyamızın en özel ve önemli mekânlarıdır. Akademi Emlak'ın sahibi Gökhan Atilla, evinizi nasıl seçeceğinizin yolunu gösteriyor.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

elfi akademi emlak sektörü Haberi

elfi akademi emlak sektörü

Emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek ve onlara kariyer fırsatı sunmak amacıyla kurulan Elfi Akademi’nin ilk semineri Bursa’da büyük bir katılımla gerçekleşti. Realty World Elfi Gayrimenkul bünyesinde kurulan Elfi Akademi’nin Sheraton Bursa Otel’de gerçekleştirilen ilk semineri büyük ilgi gördü. Sektörün duayen isimlerinden Işıkgören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkgören ve Belgin Benek, “Daralan piyasalarda emlak sektöründe nasıl başarılı olunur?” konulu seminerde, Bursa ve çevre illerden gelen emlak danışmanlarına motivasyona yönelik bilgiler verdi. Piyasalar kötüye bile gitse satın almanın yok olmayacağını sadece azalacağına dikkat çeken Işıkgören, “Emlak işi doğru yapıldığı takdirde her dönemin işidir” ifadelerini kullandı. Elfi Akademi Kurucusu Özkan Aydemir de emlak sektöründe profesyonel bakış açısının kazanılması adına yeni bir dönem başlattıklarını belirterek, “Elfi Akademi emlak sektöründe geleceğin lider danışmanlarını yetiştirmek...