15 / 05 / 2024

elif kenskin golden key otelleri

elif kenskin golden key otelleri

Golden Key Otelleri’ne Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitiren Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı...

Golden Suite İzmir görselleri!

Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Golden Suite projesinde dairelerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. İşte, Golden Suite İzmir görselleri!

Golden Suite İzmir satılık!

Golden Suite İzmir projesi Katip Çelebi Üniversitesi'nin tam karşısında yükseliyor. Golden Suite İzmir satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

İzmir Golden Suite nerede?

İzmir Çiğli'de yükselen toplam 155 adet daireden oluşan İzmir Golden Suite projesi bugün satışa çıktı. Peki, İzmir Golden Suite nerede?

Golden Suite fiyat listesi!

İzmir Golden Suite projesindeki daireler bugün satışa çıktı. Projenin tamamı 1+1 dairelerden oluşuyor. İşte, Golden Suite fiyat listesi!

Golden Suite'te 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Katal İnşaat - Murat Gökçekaya Kuyumculuk ortaklığında İzmir'de hayata geçirilen Golden Suite bugün satışa çıktı. Projede fiyatlar 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Elif Ece Uzun gayrimenkul yatırımlarını anlatacak!

Ünlü model Elif Ece, Hakal Ural'ı sunduğu "Emlak Ekspresi" programına katılacak. Ünlü model programda gayrimenkul yatırımlarını anlatacak.

Kartal Golden Tulips projesinin satışları başladı!

Kayseri’den Türkiye’ye uzanan başarı hikayesine imza atan Suat Altın İnşaat’ın İstanbul, Kartal’daki ilk projesi Golden Tulips, şehrin “home ofis” ihtiyacını gidermek konusunda iddialı.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi'de daireler 75.000 TL’ye!

Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor.

Golden Rienlix Petrol Maden Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Rienlix Petrol Maden Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Ertuğrul Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehdı Sharıatmadarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Atay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

elif kenskin golden key otelleri Haberi

elif kenskin golden key otelleri

Doğa ve butik otelciliğin gözdesi Golden Key Otelleri’ne Elif KESKİN Genel Müdür olarak atandı.


Elif KESKİN, Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği lisansı ve Fen Bilimleri Enstitüsü yüksek lisansının ardından Almanya’da Goethe Üniversitesi Gıda Kimyası Bölümü Yüksek Lisansını tamamladı. İş hayatına 1993 yılında gıda mühendisi olarak başlayan KESKİN, Marmaris’te yaşama ve yerleşme kararı ile birlikte turizm ve denizcilik sektörüne geçti.  2002 – 2012 yılları arasında Global Marin & Global Sailing Academy şirketlerinde sırasıyla İşletme Müdürlüğü, Genel Koordinatörlük, Seyahat Acentası Müdürlüğü ve Gökova Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdüren KESKİN, aynı zamanda İngiltere ve Almanya’da dil eğitimleri aldı.  Mart ayı itibariyle Golden Key Otelleri’nde Genel Müdür olarak göreve başlayan KESKİN, Amatör Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır ve yelken, atıcılık, yoga,...