11 / 05 / 2024

Elif Özdemir mimarlık

Elif Özdemir mimarlık

Mimar Elif Özdemir kimdir? Mimar Elif Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Elif Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Özdemir...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Karye Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karye Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sabırlı Çelik tarafından kuruldu.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Bosphorus 212 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus 212 Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ubeydullah Özdemir tarafından kuruldu.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Hbo Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hbo Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Özdemir tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Elif Özdemir mimarlık Haberi

Elif Özdemir mimarlık

Elif Özdemir kimdir?

Elif Özdemir, 1963 Mersin doğumlu Elif özdemir, Mimar Sinan üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olmuş ve çeşitli bürolarda mimar, ekip ve atölye şefi, proje müdürü olarak çalışmıştır. 


Kurucusu olduğu Plan A'da mimari-dekorasyon-uygulama çalışmalarına devam eden özdemir'in çeşitli yarışmalarda ödülleri bulunmaktadır. 


Anadolu Kültür A.Ş.'nin kurucu ortağı olarak Diyarbakır, Viranşehir, Kars, Batman, ... İstanbul'da gönüllü danışmanlıklar yapmaktadır. Tiyatro oyunları ve kısa filmlerin sahne düzenlemeleri çalışmaları arasındadır.


Mimar Elif Özdemir projeleri..

Yirikler Tanıtım Ofisi (2011)

Lush Galata (2011)

Lush 5. Kat (2011)

Noa Galata Üçlemesi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Tatarbeyi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Lüleci Hendek (2008)

Noa Galata Üçlemesi Ali Hoca (2008)

Lush Hip Hotel - Sıraselviler (2006)

Sıraselviler No:50 Bina Restorasyonu (2005)

Bilgi Üniversitesi Tophane Yurt Binası (2005)

Beyoğlu Belediyesi Giriş Holü (2003)

Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü 2.Bina (2003)

Diyarbakır Sanat Merkezi (2002)

Galatasaray'da...