21 / 05 / 2024

elif yazoğlu

elif yazoğlu

Hilton ParkSA’nın otel yönetiminden sorumlu olmak üzere yeni Genel Müdürü Elif Yazoğlu oldu.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çörtmenoğlu tarafından kuruldu.

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Elif Emiroğlu, İsmail Gürsen Emiroğlu ve S. Muzafer Emiroğlu tarafından kuruldu. 

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Azizoğlu tarafından kuruldu.

Karasu Seferoğlu Elif 2 Sitesi'de daireler 75.000 TL’ye!

Elif İnşaat tarafından Karasu sahilde yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 75.000 liradan başlayan fiyatlar 140.000 liraya kadar çıkıyor.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kavacık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Mezkur Sokak, Deniz Apartmanı'nda kuruldu.

Elif Kınıkoğlu kimdir?

Mimar Elif Kınıkoğlu kimdir? Mimar Elif Kınıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Elif Kınıkoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Elif Kınıkoğlu'nun biyografisi...

Tahincioğlu Yenisahra İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yenisahra İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli, Alparslan Çalım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu.

Elif Kemhacıoğlu kimdir?

Ağustos 2013'te Ant Yapı ailesine katılan ve Antasya Residence'ın hızlı bir satış grafiği sergilemekte olduğunu söyleyen Elif Kemhacıoğlu kimdir? İşte Ant Yapı satış temsilcilerinden Elif Kemhacıoğlu...

elif yazoğlu Haberi

elif yazoğlu

İstanbul Üniversitesi’nden mezun olan Elif Yazoğlu, 1997 yılından itibaren turizm sektöründe görev almaya başladı. 


Uluslararası farklı zincirlerin Satış ve Pazarlama departmanlarında yönetici olarak görev yapan Yazoğlu, 2001 yılında Hilton ParkSA’nın Gelirler Müdürü olarak Hilton Worldwide zincirindeki ilk görevine başladı. Hilton Imperial Dubrovnik oteli açılışı sırasında Proje lideri olarak görev yaptıktan sonra Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini sürdüren Elif Yazoğlu, 2008 yılı itibariyle Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA otellerinin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini sürdürüyordu. Görevi boyunca 4 yıl üst üste gelirlerde otellerinin kendi rekorlarını kıran Yazoğlu, 12 yıllık Hilton Worldwide’daki kariyerine Hilton ParkSA’nın Otel yönetiminden sorumlu olarak devam...