28 / 07 / 2024

Elik Ailesi otel yatırımları

Elik Ailesi otel yatırımları

Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor...

Arçelik GurmeFry Az Yağlı Fritöz Ailesi'nde ekim ayına özel indirim kampanyası!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 16-22 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, kampanya kapsamında tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde elli indirim uygulayacak. İşte detaylar...

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Uyarlar Demir Çelik'in acı günü! Nesim Uyar vefat etti!

Uyarlar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Uyar vefat etti. Uyarlar Demir Çelik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Gülbahar Çelik tarafından kuruldu.

Elazığ depreminin sembol ismi Azize Çelik yeni evine yerleşti!

Elazığ depreminde kurtarma çalışmalarında UMKE personelinin enkaz altında kalan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşması hafızalarımıza kazınmıştı. Enkaz altından yaralı çıkarılan Azize Çelik ve ailesi TOKİ tarafından verilen yeni konutuna yerleşti.

Elazığ'daki depremde enkaz altından kurtarılan Azize Çelik yeni evine kavuştu!

Depremde Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki binanın enkazından 17 saat sonra yaralı kurtarılan Azize Çelik ile ailesi tedavilerinin ardından, evleri yıkılması nedeniyle hak sahipliği kapsamında TOKİ tarafından verilen eve yerleşti...

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Mece Turizm Otel İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mece Turizm Otel İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abuzer Çelik ve Adem Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

Mece Turizm Otel İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mece Turizm Otel İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abuzer Çelik ve Adem Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Elik Ailesi otel yatırımları Haberi

Elik Ailesi otel yatırımları

Turizm sektöründe 1976'dan beri var olan ve ilk otelini İstanbul Talimhane'de Elite World Prestige adıyla hizmete açan Vanlı Elik Ailesi, Van ve İstanbul'daki ikinci otellerinden sonra şimdi de St. Petersburg'a açılıyor. Dostoyevski'nin "Beyaz Geceler" romanında anlattığı kendine özgü bir atmosferi olan St. Petersburg, son zamanlarda kültür turizminde öne çıkan bir turizm destinasyonu. 


Romantik kentin nehir kenarında bir arazi satın alan Elik Ailesi, burada 80 milyon dolarlık yatırımla kuracağı beş yıldızlı otelin inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacakmış. Önceki hafta İstanbul Florya'da 60 milyon dolar yatırımla yaptıkları yeni otellerini açan Elik Ailesi, açılışa bağlı bulundukları Luxe VVorldvvide zincirinin CEO'su Efrem Harkham'ı davet edip ilk özel misafir olarak ağırladılar. 


Dünyanın 26 ülkesinde Luxe VVorldvvide üyesi olarak hizmet veren oteller bulunuyor. Elite VVorld Hotels Genel Müdürü...