28 / 04 / 2024

Arçelik GurmeFry Az Yağlı Fritöz Ailesi'nde ekim ayına özel indirim kampanyası!

Arçelik GurmeFry Az Yağlı Fritöz Ailesi'nde ekim ayına özel indirim kampanyası!

Arçelik fritöz almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 16-22 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, kampanya kapsamında tavsiye edilen satış rakamı üzerinden yüzde elli indirim uygulayacak. İşte detaylar...



Türkiye'nin önce gelen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'te ekim ayına özel fritözlerde yüzde elli kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan Oliz kullanıcıları sadece bir defa yararlanabilir. Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya fiyatları bireysel satış için sunulmuştur. Bireysel satış haricindeki ticari amaçlı satışlar iptal edilecektir.

Kampanya kapsamında dahil olan Arçelik FRA 6244 GurmeFry Az Yağlı Fritöz'ün ürün özellikleri de şöyle; Üründe LCD ekran uygulması mevcut, ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları da var. ürünün kapasitesi dört virgül yedi Litre gücü ise bin beş yüz W.

Arçelik FRA 6244 GurmeFry Az Yağlı Fritöz'ün üç virgül dokuz litre pişirme kapasiteli pişirme haznesi ve geniş pişirme kapasitesi ile ihtiyacınıza göre sıcaklık ve zaman ayarıda bulunuyor.

DOKUNMATİK DİJİTAL EKRAN

Arçelik FRA 6244 GurmeFry Az Yağlı Fritöz'de, ise dokunmatik dijital ekran ile istenilen pişirme programı seçilebilir, zaman ve sıcaklık ayarları yapılabilir.

KOLAY ÇIKARILIP TAKILABİLEN HAZNE

Üründe kolay çıkarılıp takılabilen hazne ve pişirme haznesi var. Ayrıca bu hazne kolaylıkla çıkarılabilir ve bu sayede kolaylıkla temizlenebilir.

Arçelik GurmeFry Az Yağlı Fritöz Ailesi nde ekim ayına özel indirim kampanyası!

OTOMATİK PİŞİRME PROGRAMI

Arçelik FRA 6244 GurmeFry Az Yağlı Fritöz''de sekiz otomatik pişirme programı da bulunmakta. Üründe önceden ayarlanmış; Buz çözme, Patates Kızartması, Tavuk, Et, Karides/Sebze, Balık, Kek, Kurutma programları ile her ihtiyaca bir çözüm var.

ÜRÜNÜN FİYATI

Arçelik FRA 6244 GurmeFry Az Yağlı Fritöz Fiyatı

Ürün Fiyatı Üç bin dokuz yüz doksan dokuz Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı Üç bin dört yüz doksan dokuz Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Ekim 2023 tarihinde saat 15.55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.09 Türk Lirası, Euro 29.58 Türk Lirası, altının gramı ise 1.713 Türk Lirası değerindedir.


Geri Dön