28 / 04 / 2024

Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinelerinde ekim ayına özel 500 TL indirim!

Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinelerinde ekim ayına özel 500 TL indirim!

Arçelik'ten ekim ayına özel kampanyalar devam ediyor. Öncü marka Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makineleri'nde ekim ayına özel 500 TL indirim sunuyor. İşte kampanya detayları...



Türkiye'nin öncü beyaz eşya markası Arçelik, müşterilerine ürünlerinde cazip kampanyalar sunmaya decam ediyor. Yoğurt ve kefir makinelerinde bu aya özel 500 TL indirim kapnayası başlatan Arçelik'in işte kampanyalı ürünü. Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makine kampanyası 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Ürün mağazalarda stoklarla sınırlı ve diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

YM 9242 I Tadı Var® Probiyotik Yoğurt Makinesi'nin 3 litre kapasitesi bulunuyor. Ayrıca tek kişilik yoğurt kabıda bulunan ürünün dijital kontrol ekranı da bulunmakta. Elde mayalamaya göre x6 kata kadar daha fazla probiyotik içerikli yoğurt* elde edebilirsiniz. İntertek tarafından elde mayalanan ve Arçelik makinada cam kaplar ile aynı malzeme ve oranlar kullanılarak Probiyotik Yoğurt Fonksiyonu ile elde edilmiş yoğurt arasındaki probiyotik L.acidophilus mikroorganizması için yapılan birbirinden bağımsız üç ayrı testin karşılaştırmalı sonuçlarına göre elde edilmiş ortalama değerdir.

FARKLI ÇEŞİTLERDE YOĞURT & KEFİR

Geleneksel Yoğurt, Probiyotik Yoğurt, Kefir ve Süzme Yoğurt çeşitlerini, bir tek makinede ideal sıcaklık ve süreyi ayarlayarak ideal lezzette ve kıvamda yapabilirsiniz. Ürünün lezzet sensörü ile ağız tadınıza göre çok farklı tatlarda; tatlı, normal, ekşi yoğurt elde yapabilirsiniz. Lezzet Sensörü sayesinde cam kaplar ile her seferinde istediğiniz tatta yogurt (tatlı/normal/eksi) yapabilirsiniz.

Öte yandan ileri ısıtma teknolojisine sahip ürün ile yüksek kalitede yoğurt/kefir yapımı için farklı kaplarda veya miktarlarda bile homojen sıcaklık dağılımı sağlayarak, yüksek kapasite ısıtma sistemi ile soğuk sütü ocakta ısıtmanıza gerek kalmadan ürün üzerinde mayalama sıcaklığına kadar otomatik ısıtarak kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Hassas sıcaklık kontrolü sayesinde mayalanacak süt ideal sıcaklığa geldiğinde otomatik olarak haber verir. Doğru süre ve sıcaklıkla mayalama yapılmasını sağlar. Ürün, Wifi ile Homewhiz Uygulamasından Akıllı Kontrol Homewhiz uygulaması üzerinden ilgili seçimleri yaparak; mayalama işlemini olduğunuz yerden başlatabilir ve mayalama aşamalarını takip edebilirsiniz.

Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinelerinde ekim ayına özel 500 TL indirim!

KAPASİTE VE AKSESUARLAR

Arçelik Tadı Var Probiyotik Yoğurt & Kefir Makinesinin üç litrelik metal kabı ve 7x250 litre cam kapları ile değişik ihtiyaçlara ve yaşam stillerine uygun kapasitede yoğurt yapabilirsiniz. Ayrıca süzme yoğurt aksesuarı ile Gurmelerin gözdesi olmaya aday süzme yoğurt aparatı ile lezzetli yiyecekler yapabilirsiniz.

YM 9242 I Tadı Var robiyotik Yoğurt & Kefir Yoğurt Makinesi Fiyatı

7.999 Türk Lirası

Oliz'e Özel 7.499 Türk Lirası

AYRINTILAR İÇİN:https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Ekim 2023 tarihinde saat 22.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.77 Türk Lirası, Euro 29.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1.724 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik'ten "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birlikte Nice Başarılara" kampanyası

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı!

 


Geri Dön