05 / 05 / 2024

elinde altını olan ne yapmalı

elinde altını olan ne yapmalı

Elinde altını olanlar uyanık olun... Altının Efendisi İslam Memiş'ten kıyamet gibi açıklama geldi, son dakika açıklamasını duyan kafayı yedi... Hemen göz atın...

Altın yükselişte! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 20 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Son zamanların en iyi yatırım aracı olan altında yükseliş devam ediyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Önceki gün 3 bin 990 liradan kapanan altından, hızlı bir hamle geldi. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL?

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, altınf iyatları ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olanları şok eden o rakamlar...

Elinde gram, çeyrek, tam altını olan hemen baksın! Gram altın fiyatlarında deprem! 16 Mart 2024 altın fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları geçen haftayı sert bir yükselişle tamamlarken, bu haftada ise dalgalı hareketler ile fiyatlamalar yaşandı. Peki bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar 16 Mart 2024?

Gram altın 3 bin TL! Elinde altını olan da yatırımcı da hemen baksın: İslam Memiş tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 3 bin TL olacağı tarihi açıkladı. İşte milyonların merak ettiği altın fiyatlarındaki son durum...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Acil bakın! Son dakika 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tepetaklak oldu. Dün 1927 dolardan işlem gören ons altın bugün 1921 dolara geriledi. Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı. Bugün gram altın ne kadar oldu? Acil bakın. Son dakika altın fiyatları.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Altının 2500 TL olacağı tarih açıklandı. Elinde altını olan herkes acil gelsin baksın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 2500 TL olacağı tarih hakkında açıklamalarda bulundu.

Altında sert düşüş! Elinde 1 gram altını olan bile hemen baksın! 27 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı ardından düşüş seyrine geçmişti. Bu haftaya 1648 liradan giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1.692 liradan işlem görüyor. Peki, çeyrek, yarım tam altın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

elinde altını olan ne yapmalı Haberi

elinde altını olan ne yapmalı

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarında günlük kayıp  yüzde 1,5’a ulaştı. Böylece ONS altın fiyatı 22 Eylül 2022 tarihi sonrası en düşük seviyeye geriledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları için bu hafta takip edilmesi gereken seviyeyi açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Milli Gazete'de yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları tarafında satışlar hız kazandı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altında yaşanan bu gelişmeler fiyatın bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın Uzmanı İslam Memiş bu hafta gram altın fiyatı için takip edilmesi gereken seviye noktasında yatırımcısını ve “altın alınır mı” diye...