05 / 05 / 2024

Elit Konak İnşaat nerede

Elit Konak İnşaat nerede

Elit Konak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Nikbay ve Medeni Çanğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlper Çolak tarafından kuruldu.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Elit Konak İnşaat nerede Haberi

Elit Konak İnşaat nerede

Elit Konak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Nikbay ve Medeni Çanğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu. 


Elit Konak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...