11 / 05 / 2024

Elıte Turkey Gayrimenkul iletişim

Elıte Turkey Gayrimenkul iletişim

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shine Turkey Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Turhan tarafından kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Demir tarafından kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustefa Adam Humed tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul iletişim Haberi

Elıte Turkey Gayrimenkul iletişim

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A. Her türlü gayrimenkul, özellikle satın alınan arazileri ticaret, endüstri merkezi ve alışveriş merkezi amaçlı geliştirilmek, yönetmek, yönetim faaliyetleri ile ilgili tüm faaliyetleri, işlem ve muameleleri yapmak, adı geçenleri almak ve satmak devretmek, gerçek ya da tüzel üçüncü şahıslara kiralamak veya gerçek ya da tüzel üçüncü şahıslardan kiracı olarak kiralamak, her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak, her türlü gayrimenkul projesi geliştirme, gayrimenkul projeleri hazırlamak, hazırlanmış olanları satın almak, satmak, bu amaçlarla ilgili her türlü dokümanı hazırlamak ve dağıtmak, B. Satın alma opsiyonuyla birlikte her...