04 / 05 / 2024

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI Haberi

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.


Elka Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Bülent Yamaç yaptığı açıklamada ; Doğu Akdeniz bölgesinin güçlü merkezi Adana ,son yıllarda birçok  alan da gösterdiği gelişmelerle birlikte emlak sektörünün de yıldızının parladığı şehirlerimizdendir. ‘’ şeklinde konuştu.

Yamaç ; Geçtiğimiz yıl  ilkini düzenlediğimiz ve Anadolu'da alanında tek olma özelliği taşıyan Fuarımız, on sekiz farklı ilden üç bin beş yüz ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti, sanatsal etkinliklere ve sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yaparak kentin ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişimine büyük katkılarda bulundu dedi.

Bu yıl 2. kez düzenlenen ve ilk kez KKTC projelerinin de sergileneceği Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında...