26 / 07 / 2024

Elkon 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri

Elkon 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

Dolar kurunda son durum! Dolar bugün ne kadar? 16 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar kuru büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından uluslararası piyasada kaç lira olduğu araştırılıyor. Dolar bugün ne kadar? Dolarda son durum ne? İşte 16 Nisan 2022 dolar kuru...

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları, yatırımcılar ve altın almak isteyen milyonlarca kişi tarafından uluslararası piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? Gram atlın, çeyrek altın ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 güncel altın fiyatları...

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

16 ülkeden 220 bilim insanı deprem için buluştu!

Ulusal ve uluslararası alanda deprem mühendisliği ve sismoloji alanlarında çalışan 16 ülkeden 220 bilim insanı, Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji Konferansı için Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde bir araya geldi. 

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali 16 Eylül’de başlayacak!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Mimarlık Bienali, 16 Eylül’de başlayacak.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali Antalya'da düzenlenecek!

3. Uluslararası Mimarlık Bienali, "Geleceği Düşünmek" temasıyla 16 Eylül-25 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek. Aydın, organizasyonun Kaleiçi Yat Limanı, Cumhuriyet Caddesi ve Haşim İşcan Mahallesi'ni kapsayan bölgede gerçekleşeceğini belirtti.

Elkon 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri Haberi

Elkon 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri

35 ülkesinden 1000’den fazla katılımcının yer aldığı fuara 11. kez katıldıklarını söyleyen Elkon Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Alpagut, “Rusya’da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Ancak, Rus hükümetinin krizin etkilerini minimize etmek için 3.5 ayda stabilizasyon fonundan 150 milyar dolarlık katkı sağlaması ekonomideki şok etkisini giderdi. 2003 yılından itibaren Rusya’ya 900’den fazla beton santrali ihraç etmiş bir firmayız. Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lideriz” dedi. Halen Rusya’nın 6 şehrinde satış ve teknik destek ofisi, 4 şehrinde yedek parça deposu ile hizmet verdiklerini belirten Alpagut, krizi fırsata çevireceklerini ve bu pazara daha fazla odaklanarak pazar payını artıracaklarını anlattı.


FUARA BETON SANTRALLARI KURDU

Elkon, fuarda kendi sektörünün en büyük katılımını gerçekleştirdi ve 500 metrekarelik alanda iki büyük beton santrali sergiledi. Son...