22 / 05 / 2024

Elkon Beton santrali ithal beton

Elkon Beton santrali ithal beton

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Pendik'te 12 milyon TL'ye icradan satılık beton santrali ve müştemilatı!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7488 ada, 3 parselde yer alan beton santrali ve müştemilatını 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Erzurum'un 3 ilçesine 3 proje için ÇED toplantısı 20 Şubat'ta!

Erzurum'un Karayazı Karaçoban ve Hınıs İlçelerine yapılması planlanan Sancaktar Barajı, Sulaması ve Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisleri, Beton Santrali projelerinin ÇED toplantısı 20 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne özel beton santrali kuruluyor!

Cephanelikte yapımı başlayan Şehir Hastanesi inşaatında önemli bir gelişme oldu. Hafriyat çalışması tamamlanmakta olan ve Ocak ayında hastanelerin temel çalışmasının başlayacağı şehir hastanesinin inşaat alanı içinde beton santrali kuruluyor.

Lapseki Belediyesi beton santrali kuruyor!

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

Yozgat Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Yozgat Sorgun'da bulunanSarıhamzalı Göleti Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 31 Mart günü saat 14:00'da yapılacak.

Erdemoğlu Ailesi, Adıyaman Besni'deki fakülte inşaatını durdurdu!

Besni ilçesine sağlık ocağından okula, camiden taziye evine kadar birçok alanda sayısız eserler bırakan Merinos’un Besni’ye yatırımı olan Mimarlık Fakültesi’nin yakınına beton santrali yapılmasına Erdemoğlu Ailesi tepki gösterdi.

Mersin Anamur Beton Santrali kurulacak mı?

Mehmet Türe´nin yetki istediği 2.5 milyon liralık kredi talebi 25 kişilik meclis üyelerinden Ak Parti ve CHP´nin grup kararı alarak ve 3 MHP´li üyenin hayır oyu vermesiyle reddedildi.

Elkon Beton santrali ithal beton Haberi

Elkon Beton santrali ithal beton

35 ülkesinden 1000’den fazla katılımcının yer aldığı fuara 11. kez katıldıklarını söyleyen Elkon Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Alpagut, “Rusya’da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Ancak, Rus hükümetinin krizin etkilerini minimize etmek için 3.5 ayda stabilizasyon fonundan 150 milyar dolarlık katkı sağlaması ekonomideki şok etkisini giderdi. 2003 yılından itibaren Rusya’ya 900’den fazla beton santrali ihraç etmiş bir firmayız. Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lideriz” dedi. Halen Rusya’nın 6 şehrinde satış ve teknik destek ofisi, 4 şehrinde yedek parça deposu ile hizmet verdiklerini belirten Alpagut, krizi fırsata çevireceklerini ve bu pazara daha fazla odaklanarak pazar payını artıracaklarını anlattı.


FUARA BETON SANTRALLARI KURDU

Elkon, fuarda kendi sektörünün en büyük katılımını gerçekleştirdi ve 500 metrekarelik alanda iki büyük beton santrali sergiledi. Son...