29 / 09 / 2024

elmadağ park temizliği çalışmaları

elmadağ park temizliği çalışmaları

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, ilçenin temiz, şehircilik kriterlerin uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için,imar planlarında ayrılan yeşil alanların temizlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti..

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi için onay!

ISPARTA'da Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak proje için başbakanlıktan ihale onayı çıktı.

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

Adana Jurassic Park'ın işletilme kararı iptal edildi!

Doğal Park'ın Jurassic Park olarak işletilmesi Adana 2'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Böylece, Eylül ayından beri faaliyette olan ve vatandaşların para ile girebildikleri Jurassic Park kapatılıp halka açılacak.

İskenderun Kurtuluş'taki gecekondular park için yıkıldı!

İskenderun Belediyesi şehrin merkezine yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Kurtuluş Mahallesi eski İŞKUR binası arkasında oluşturulacak yeni yeşil ve park alanı için gecekondu binalar yıkıldı.

elmadağ park temizliği çalışmaları Haberi

elmadağ park temizliği çalışmaları

Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Samsun yolu kenarından temizlik çalışmalarına başlanıp, kemal paşa parkı, Kenan evren köprüsü giriş ve çıkışları, tatlıca blokları temizlerken, çamlık alanında bulunan hafriyatlar, bölgede bulunan molozlar, yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışmayı da tamamlamış olup, koşu yolları, ana caddeler otobüs güzergâhları ve diğer mahallerin temizliği ve düzenlemesinin de program dâhilinde başlanacağını bildirdiler. 

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin;" İlçemizi modern, temiz , Şehircilik kriterlerin uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için,imar planlarında ayrılan yeşil alanların,rekreasyon alanlarının,park ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulunduran temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması maksadıyla yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve...