05 / 05 / 2024

Elmalı Kuzuköy İmircik yolu

Elmalı Kuzuköy İmircik yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Arsa sahibi olmak isteyenlere turizm şehrinde büyük fırsat! Hemen bakın! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe ve Elmalı mahallelerinde yer alan 8 arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'ndeki riskli alan kararına Danıştay'dan dur!

2020 Kasım'da Ümraniye ilçesi Elmalıkent Mahallesi’ndeki 62 dönüm büyüklüğündeki alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile riskli alan ilan edildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Danıştay tarafından kararın hukuka aykırı bulunduğunu aktardı.

Manisa Kuzuköy Barajı inşaatında sona gelindi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde yapımına başlanan Kuzuköy Barajı'nın inşaatında sona gelindi. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Antalya Elmalı Otogarı için geri sayım başladı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, Elmalı Otogarı açılışı öncesi çalışmaları denetledi. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Bingöl Elmalı'da ağır hasarlı yapılar ikinci depremde tamamen yıkıldı!

Bingöl’de 5.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığı Karlıova ilçesinde, dün sabah 5.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha oldu. Elmalı köyünde ağır hasar alan evler, dünkü depremden sonra tamamen yıkıldı.

Bingöl Elmalı köyündeki hasar drone ile görüntülendi!

Bingöl'deki meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki hasar gören yapıların durumu havadan drone kamerasıyla kaydedildi.

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

Elmalı Kuzuköy İmircik yolu Haberi

Elmalı Kuzuköy İmircik yolu


Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte asfalt çalışmaları yerini yolu olmayan ilçe mahallelerinde altyapı çalışmalarına bıraktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ekiplerince gerçekleştirilen yol bakım-onarım çalışmaları kapsamında Elmalı ilçesine bağlı Kuzuköy ve İmircik mahalleleri grup yolu asfalt için hazır hale getiriliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

17 kilometrelik grup yolunun bozulan kısımları sökülerek tekrar onarımı sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı sulama ve silinir aracının yanı sıra filler adı verilen malzeme ile yol tesviye edilerek sıkıştırıldı. Onarımı gerçekleştirilen yolun uzun yıllar halka hizmet edebilmesi için ekipler çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Grup yolunun kış mevsimi içerisinde bakım ve onarımının tamamlandıktan sonra yaz mevsiminde asfaltlanarak bölge halkının hizmetine sunulması planlanıyor. 



Antalya Büyükşehir...