06 / 05 / 2024

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Mermer İhtisas OSB için yer arayışları başladı!

Geçtiğimiz günlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın ilimizi ziyaretinde müjdesini verdiği Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için yer arayışları başladı.

Adıyaman’a Mermer İhtisas OSB kurulacak!

Fikri Işık, “Mermer yatakları bakımından potansiyeli zengin Adıyaman’da mermer İhtisas OSB kuracağız” dedi. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık, Adıyaman ziyareti esnasında sanayicinin yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi.

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kibele Mermer Züccaciye İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Uz ve Dilek Yıldırım ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Eyüp, Güzeltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mermer Zirvesi Bilecik'te gerçekleşti!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

Mermer Zirvesi Bilecik'te yapıldı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlediği Mermer Zirvesi, Bilecik'te yapıldı.

Burdur Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu asfaltlanıyor!

Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Burdur ziyaretinde söz verdiği İbecik-Yeşildere,Elmalıyurt-Gölhisar Grup Yolu’nun ilk asfaltı döküldü.

Afyonkarahisar’da mermer ihracatı yüzde 17 azaldı!

Afyonkarahisar’da mermer sektöründe geçen yılın eylül ayına göre ihracat yüzde 17 oranında düştü. Eylül ayı ihracatı bu düşüşle 12 milyon 831 bin dolar olarak gerçekleşti.

Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarının yüzde 75'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarında yüzde 75'lik bölümün tamamlandığını söyledi.

Okka Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okka Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Onur Keleş tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Büyükçekmece'de kuruldu.

Elmalı'da altyapı yatırımlarına 45 milyon TL harcanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Bu yıl 18 milyon, 2016' da da 27 milyon lira olmak üzere 2 yılda Elmalı'da sadece alt yapıya 45 milyon lira harcayacağız" dedi.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi Haberi

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu. Uslu, bu Organize Sanayi Bölgesinin bölgenin ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

Antalya’nın batısına yapılması planlanan üçüncü hava limanının ardından bu kez de istihdam ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlaması beklenen Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nin doğu kısmında yer alan Beydağlarının eteklerinde bulunan 800 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Adayları Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’den bilgi aldı.

Atay Uslu, bölgedeki incelemelerinin ardından yapılması planlanan bu önemli yatırımla ilgili kısa bir açıklama yaptı....