15 / 05 / 2024

elmalıda su parkı

elmalıda su parkı

İstanbul'un en önemli aktivite ve yeşil alanlarından biri olarak planlanan Elmalı Şehir Ormanı projesi için ilk somut adım atılıyor. Projenin ihalesi 8 Ekim'de gerçekleşecek...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Ankara’da suçluların barındığı metruk yapılar yıkıldı!

İçişleri Bakanlığı tarafından verilen talimat ile Ankara'da suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk yapıların yıkılması için harekete geçirildi. 

Rize Dağsu Mahallesi'nde 2 bina tahliye edildi!

Rize'de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve heyelanların neden olduğu hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Dağsu Mahallesi'ndeki 2 bina tahliye edildi.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Bolu'da satranç parkı açılıyor!

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Düzce Melen Su Park'ta son durum!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Melen Su Park 2. etap Projesi’nin yapımı için Turkmall şirketi yetkilileri ile bir araya geldi.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

elmalıda su parkı Haberi

elmalıda su parkı


İstanbul'un en önemli aktivite ve yeşil alanlarından biri olarak planlanan Elmalı Şehir Ormanı projesi için ilk somut adım atılıyor. Devlet Su İşleri tarafından 8 Ekim'de yapılacak ihaleyle, bölgeye 8 milyon metrekarelik park alanı kazandırılacak. Türkiye'nin 7 bölgesi ve 81 ilinden esinlenerek hazırlanan ormanda 7 mesire alanı, restoranlar, kafeler, sergi alanları, mescitler, çeşmeler, spor alanları ve sosyal tesisler yer alacak. Yöresel etkinlik ve şölenler için kullanılacak alanda bulunan yöresel market ve pazarlarda ise organik ürünler satılacak. 


Zeynel...